Whatsapp'ı Bırakacakmısınız?

Evet beyler durumu biliyorsunuz açıklamaya gerek yok diye düşünüyorum.
Peki Telegrama geçecekmisiniz yoksa Whatsapp'ı kullanmaya devam mı edeceksiniz?
Herkese zorunlu gibi geliyor aslında, Telegeram`a geçmek daha kolay ama bizim halkımız kabul etmeö diyor, güncellemem diyor, kullanırım diye bişiy olmaz diyor, yani Türk halkının umrunda bile değil bence çoğu kişi kullanmaya devam edecek taki 8 Şubat`a kadar o zaman uygulamayı kimse kullanamayacak (tabi whatsapp bu hareketini geri çekmezse)

Çok takıyorsunuz. 2010'du sanırım, seçim verileri internette bedava duruyor 50 milyonun.
İçeriği de şöyle:
-TC kimlik numaraları
-İkametgah
-Telefon numaraları (üzerine olan hatlar)
-Soy bilgisi
-Kan Grubu
-Eş durumu
tam hatırlayamıyorum listeyi ama eski kimlikteki her bilgi + e devletten kontrol edilebilenlerdi sanırım.
M****s Datası :D Ulan elin adamı benim biraderlerimle olan muhabbeti çalsa ne olur çalmasa ne olur. Dewamke

Son güne kadar kullanmaya devam edicem onda sonra is telgram'a değil BİP'e geçicem daha doğrusu geçtim

mantıksız olduğunu düşünüyorum eskidende satılıyorlardı artık söyleyip satıyorlar ne fark ediyor
İşte yasal hale getirdiler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkese zorunlu gibi geliyor aslında, Telegeram`a geçmek daha kolay ama bizim halkımız kabul etmeö diyor, güncellemem diyor, kullanırım diye bişiy olmaz diyor, yani Türk halkının umrunda bile değil bence çoğu kişi kullanmaya devam edecek taki 8 Şubat`a kadar o zaman uygulamayı kimse kullanamayacak (tabi whatsapp bu hareketini geri çekmezse)
Bence yine çoğu kişi kullanmaya devam edecek.
Fakat yinede çok kullanıcı kaybedecek.

bence cok abartıyorlar whatsapp bizim konusmalarımızı napsın

Çalıp bana karşı kullanabilecekleri bir bilgim yok. En fazla karşıma ilgilendiğim ürünlere dair reklamlar çıkartırlar ki onlarıda engellemeye yarayan bir çok program mevcut. Benim için çok da değişen bir şey olmadı.

Yazanım çok yok o yüzden hayır kurmuş boğmazım...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,111
Üyeler
192,881
Son üye
volkanulger
Geri