Fenerbahçe Liderlik İçin Erzurum Deplasmanında!

sadece mesut için değil ne zaman bir konuda fenerbahçenin adı geçiyorsa hemen laf sokmaya çalışıyorlar onlarda mesut olmadıkları için kıskanıyorlar
Bizde de Falcao var :cool:
Şaka bir yana Mesut var diye kıskanacak değiliz. Daha adam gelmedi, şimdiden Mesih ilan ettiniz.

Son düzenleme:
bjk oyuncusu penaltı noktasında faul yapıyor hakem penaltıyı vermiyor helal de adamı ölmesi gerek penaltı vermesi için biz yapsak aynısını direk penaltı verir
Başakşeh,r maçına bak sonra gel bjkli değilim

Evet sırt problemleri bir senedir u 23 antremna yapan nadamı çok kıskanıyoruz
Hangi takımlısın bilmiyorum ama Galatasaraylı olarak şunu söyliyeyim, cidden çok toksiksin. İnsan gibi tartışmak yerine neden hep çamur atma peşindesin?

Bir galibiyet en fazla bu kadar ses getirebilirdi her yerden. küçümseyici tavırlarından dolayı ciddiye almıyorum seni.
Alma zaten alacak kadar futbol kapasiten yok.

Hocam bu sezon iş ciddi çünkü anlaşmalar tamam mesut arsenal ile anlaştığı zaman gelip imzayı atacak, ben şahsen gerçekten baya etkili olacağını düşünüyorum çok güzel ara pasları ve oyun kurma yeteneği var.
Sırt problmleri var ve maö eksiği var maç eksiği sıkıntı değil sırtıda sıkıntı çıkarmazsa iş yapabilir

sadece mesut için değil ne zaman bir konuda fenerbahçenin adı geçiyorsa hemen laf sokmaya çalışıyorlar onlarda mesut olmadıkları için kıskanıyorlar
Yav 6-7 sene şampiyon olamadınız. GS ile BJK sizin neyinizi kıskansın?

Yener fakat 8 farkla yenemez.

Galatasaray da Onyekuru ve İrfan Can transferlerinde sona yaklaştı. Gelirse ikisi de çok faydalı olacaktır bence. Fenerbahçe'nin Mesut Özil hamlesine karşılık güzel bir transfer bence.

Evet 13 senedir şampiyonlar ligine algidememnizi ve trabzonun kupasını çalmanızı çok kıskandık

Geri