VALORANT Güncellemesi Geldi!

5 maç kazanma şartı gelmiş. Tek umudum ordaki 5 ini kazanıp en kötü Altın 2-3 başlamak. Bronz, Gümüş, demirdekilerin hepsi baitci. Ölünce habire küfür ediyorlar. 5 maç ard arda kazanıp maksimum plat 1 olunabiliyormuş yani oyunun ilk günlerinde full radyant ve immocular olacak. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam anlık indiriyor. Herkes aynı dakikada yaparsa düşer. Epic Games anlayışı da böyle.
Bence rankın neyse ona yakın olur mesala demir bir adam çok iyi oynadı diyelim ya da bir smurfe hesabını verdi bu adam plat mı olacak?
bence olamaz

Ekran Görüntüsü (725).png

16ms. uzun zaman sonra.

5 maç kazanma şartı gelmiş. Tek umudum ordaki 5 ini kazanıp en kötü Altın 2-3 başlamak. Bronz, Gümüş, demirdekilerin hepsi baitci. Ölünce habire küfür ediyorlar. 5 maç ard arda kazanıp maksimum plat 1 olunabiliyormuş yani oyunun ilk günlerinde full radyant ve immocular olacak. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam anlık indiriyor. Herkes aynı dakikada yaparsa düşer. Epic Games anlayışı da böyle.
bana göre buda başka yanlış düşünce çünkü şöyle yazıyordu tr sunucusu sıralama olarak açılmayacağı için ilk 500 avrupaya göre alınıcakmış bizden o yüzden radyant olayı hatta immo olayı bile eskiye göre zor gibi

Sende rx570 mi vardı yanlış hatırlamıyorsam nasıl 272 fps alıyorsun
en yüksek ayarlarda ve tüm şeyleri açınca işte öyle oluyor.
Düşükte 300lerde.
noldu ki.
Not: oyun içi sesler değişmiş.

en yüksek ayarlarda ve tüm şeyleri açınca işte öyle oluyor.
Düşükte 300lerde.
noldu ki.
Not: oyun içi sesler değişmiş.
Bende rx580 var düşüğe alınca fps düşüyor ama ayarlar bakıp halletmeye çalışacağım.

Bende rx580 var düşüğe alınca fps düşüyor ama ayarlar bakıp halletmeye çalışacağım.
MSAA falan onlar kapalıyken ana sayfada viperın suratı keloğlana benziyordu ama saçlı hali.
Sonra gittim 4x msaa açtım bu kadar mı fark eder ya. Saç baş hepsi değişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,105
Üyeler
189,390
Son üye
tvpaneltamircisi
Geri