Bilgisayarımdan ilk açtığımda çok ses çıkıyor?

valla sorma ya oyun oynuyorum oyunun bir hatası gözüme takılıyor sonra oyunu bırakıp o şey herkesde var mı diye araştırıyorum. tüm zevkim kaçıyor.
aynen öyle death stranding oynarken bi anda etraf pembe oluyor bozuluyordu etraf yok oluyordu çık gir yapınca düzeliyordu.

bilgisayarın var derdin var :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyseki gamegarajın garanti servisine güveniyorum ama bakalım servislik bir durum olmaz inşallah
aynen 2 seneden sonra bişey olmasında garantisi o zaman bitiyor ya :D

neyseki gamegarajın garanti servisine güveniyorum ama bakalım servislik bir durum olmaz inşallah
inşallah

Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum fakat ses biraz yüksek geliyo sora gittikçe düşüyo sonra bazen yine yükseliyo napmalıyım?Güç Kaynağı: FSP HYPERK 600w 80+
bilgisayarını sen kurmadıysan bios tan fan hızlarını yükseltmiş olabilirler ama iyi bişe bu bilgisayarının soğuk olmasını sağlar

aynen 2 seneden sonra bişey olmasında garantisi o zaman bitiyor ya :D

inşallah
ben konuştum adamlarla ücretini ödeyip tamir ettirebiliyormuşsun yine

vallaha öyle ya 10 senelik laptop kullanırken bundan rahattım. keşke yurtdışındakiler gibi her yeni çıkanı alabilsek ama maalesef öyle bir imkan olmadığı için en az 3-4 yıl kullanmak zorundayız haliyle erkenden bozulmasını istemiyoruz :(

ahh bende keşke gamegarajdan alsaydım

s
vallaha öyle ya 10 senelik laptop kullanırken bundan rahattım. keşke yurtdışındakiler gibi her yeni çıkanı alabilsek ama maalesef öyle bir imkan olmadığı için en az 3-4 yıl kullanmak zorundayız haliyle erkenden bozulmasını istemiyoruz :(

sen nereden aldın ?

s

sen nereden aldın ?
gaming.gen.tr aldım ama burası hakkında deli deli şüphelerim var kafamda kuruluyorum resmen
ben gaming gen trden aldım bu firma önceden beta plus adıyla satış yapıyormuş hala da yapıyor ve çok fazla sayıda bozuk ürün göndermişler ve iade almamışlar. bu firmanın asusla anlaşması var ya acaba asus garantiye gönderilen bozuk ürünleri gaming.gen.tr'ye veriyor böylelikle ürün hem ellerinde kalmıyor hemde ucuza satmış oluyorlar. benim ekran kartı kutumun bantları kesilmişti bu beni korkutmuştu zaten ama test yapılıyor vs dedim önemsemedim. şimdi de bellek sıcaklığının yüksek olduğunu görünce daha da korktum.

aynen öyle.

gaming.gen.tr aldım ama burası hakkında deli deli şüphelerim var kafamda kuruluyorum resmen
ben gaming gen trden aldım bu firma önceden beta plus adıyla satış yapıyormuş hala da yapıyor ve çok fazla sayıda bozuk ürün göndermişler ve iade almamışlar. bu firmanın asusla anlaşması var ya acaba asus garantiye gönderilen bozuk ürünleri gaming.gen.tr'ye veriyor böylelikle ürün hem ellerinde kalmıyor hemde ucuza satmış oluyorlar. benim ekran kartı kutumun bantları kesilmişti bu beni korkutmuştu zaten ama test yapılıyor vs dedim önemsemedim. şimdi de bellek sıcaklığının yüksek olduğunu görünce daha da korktum.
dostum merak etme eyer ayıplı mal sattılarsa yanlarına kalmaz bu thh var falan sen testlerini kendinde yaptıysan sıkıntısız görünüyorsa keyfini çıkarmaya bak ama eyer harbiden bir sıkıntı varsa konuş adamlarla dava açıcağını falan söyle korkutmaya çalış yine bir şey yapmazlarsa gerçekten dava açabilirsin

dostum merak etme eyer ayıplı mal sattılarsa yanlarına kalmaz bu thh var falan sen testlerini kendinde yaptıysan sıkıntısız görünüyorsa keyfini çıkarmaya bak ama eyer harbiden bir sıkıntı varsa konuş adamlarla dava açıcağını falan söyle korkutmaya çalış yine bir şey yapmazlarsa gerçekten dava açabilirsin
ya ekran kartının bellekleri diğer 1 kişiye göre daha çok ısınıyor 10-12 derece kadar daha fazla ısınıyor şimdi aynı kartı kullanan birini daha buldum yarında ona test yaptıracağım eğer onunki de benden daha soğuk ise mecburen garantiye göndereceğim ama garantininde şöyle bir riski var;
ya bana da burdaki gibi yaparlarsa ne yaparım ben? 2450TL'ye bırak 5600xt 1660s bile alınmıyor artık. kafayı yiyeceğim resmen

bilgisayarını sen kurmadıysan bios tan fan hızlarını yükseltmiş olabilirler ama iyi bişe bu bilgisayarının soğuk olmasını sağlar
ben kurmadım gönderen firma kurdu ama cidden sıcaklıklar çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri