Yardım millenicom nasıldır .

İki tarafı da kullanmış biri olarak bölge bölge iss tavsiye ederim. İstanbul çevresindeysen şüphesiz TurkNet geç ama İstanbula uzak mesafede isen Millenicom geç. Ankara da Millenicom kullandım haftanin min 3 günü sıkıntılar bitmiyordu ping droplar hız düşmeleri oluyordu ama ben yaşıyorum diye sen de yaşayacaksın gibi bir şey yok. İnternet işi şans işidir.

daha altyapı gözükmediği için bağaltamıyorum ama 2-3 haftaya fiber altyapım aktif olacak acaba millenicom nasıldır türk telekomdan geçeceğim 110 TL olan paketine önerir misiniz? sıkıntı yaşayan oldumu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türknet ab diye önermeyin ne destek ekibi var nede bir şeyi internet giderse kalıyorsun öyle
Iyidir millenicom

Şimdi Twitter'a gidip oradan TurkNet postlarının altındaki yorumların hepsinin ssini mi atsam yoksa youtube yorumlarını mı ss atsam?
Kardeşim fanboyluk taslama hangi iss ni altına gidersen git kötü yorum vardır. TurkNet de çok fazla kötü yorum var demenin sebebide 450k abonesinin olmasıdır.

İki tarafı da kullanmış biri olarak bölge bölge iss tavsiye ederim. İstanbul çevresindeysen şüphesiz TurkNet geç ama İstanbula uzak mesafede isen Millenicom geç. Ankara da Millenicom kullandım haftanin min 3 günü sıkıntılar bitmiyordu ping droplar hız düşmeleri oluyordu ama ben yaşıyorum diye sen de yaşayacaksın gibi bir şey yok. İnternet işi şans işidir.
muhattap ararım ben sıkıntı olduğunda müşteri hizmetlerine bağlanmak için sürekli tekrar tekrar internet başvurusu yapmam kusra bakmasınlar

Millenicom geç, şu an en iyi ISS olma konumunda.

muhattap ararım ben sıkıntı olduğunda müşteri hizmetlerine bağlanmak için sürekli tekrar tekrar internet başvurusu yapmam kusra bakmasınlar
Kaydı açtığında otomatik telekoma iletiliyor zaten isterlerse 1 gün sonra dönsünler farketmez. Sen aradığında temsilcinin yaptığı şeyde iletmek burada destek kaydının yaptığı şey de iletmek oluyor.

Daireye kadar Turk Telekom fiber altyapınız varsa eğer, hiç düşünmeden geçin derim. Abonelik açılırken biraz sıkıntı yaşarsınız muhtemelen uzun sürer fakat, daha ucuza neredeyse Turk Telekom ayarında hizmet alırsınız. 1.5 sene kullandım, TT fiberden geçtim, bazı sunucularda pinglerim daha bile düzelmişti hatta.

Kaydı açtığında otomatik telekoma iletiliyor zaten isterlerse 1 gün sonra dönsünler farketmez. Sen aradığında temsilcinin yaptığı şeyde iletmek burada destek kaydının yaptığı şey de iletmek oluyor.
destek kaydı oluşturup 1 gün bekleyecekmiyim yada keyiflerine göre 1 hafta o süreçte internetsiz kalmak istemem zaten yapacakları tek şey modeme reset atmak

destek kaydı oluşturup 1 gün bekleyecekmiyim yada keyiflerine göre 1 hafta o süreçte internetsiz kalmak istemem zaten yapacakları tek şey modeme reset atmak
O süreçte telekoma iş emri iletiliyor. Her 3.parti iss de 1 gün beklemek zorundasın. Bir gün sonra telekom arızayı çözmeye başlar.

Geri