Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,109
Arkadaşlar Şuan TTNET ADSL Kullanıyorum. Millenicom'dan Sorgulayınca Sonuçlar Böyle Çıktı. Şimdi ben 35 mbps Kullanabilir miyim ? Doğruluk Payı Var Mı ?
Hocam Burdan Sorguladım Ancak Çıkmıyor. Milleni.com Doğru mu Gösteriyor Bilemedim.Buradan konumunu seçerek bakabilirsin.İnternet, Mobil Başvuru | Türk Telekom Kapsama Haritası
Türk Telekom Kapsama Haritası ile satış ve WiFi noktalarını bulabilir, altyapınızı sorgulayıp, mobil ve fiber internet başvurusu yapabilirsiniz.bireysel.turktelekom.com.tr
Ayrıca destekliyor gibi.
35 mbps Verir Mi ?Hayır desteklemiyor.
Ama 35Mbps milleni kullanırsın.
verir dedim ya35 mbps Verir Mi ?
Hocam Başımın Ağrımasını İstemiyorum o yüzden. Kusura Bakmayın. Milleni.Com Uğraştırır Mı Bağlatırken ? İyi Mi ?verir dedim ya
@LordHasanHocam Başımın Ağrımasını İstemiyorum o yüzden. Kusura Bakmayın. Milleni.Com Uğraştırır Mı Bağlatırken ? İyi Mi ?
Verir.Hocam Burdan Sorguladım Ancak Çıkmıyor. Milleni.com Doğru mu Gösteriyor Bilemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
35 mbps Verir Mi ?
İyidir sorun yaşatacağını sanmam. Bende 1 gün önce Milleni.Com'a geçtim.Hocam Başımın Ağrımasını İstemiyorum o yüzden. Kusura Bakmayın. Milleni.Com Uğraştırır Mı Bağlatırken ? İyi Mi ?
Fiber Mi Altyapınız Hiper Mi ?Verir.
İyidir sorun yaşatacağını sanmam. Bende 1 gün önce Milleni.Com'a geçtim.
VDSL HiperNet.Fiber Mi Altyapınız Hiper Mi ?
Kaç Down Alıyorsunuz ?VDSL.
Evrakları dün teslim ettik şuan bağlanma aşamasında.Kaç Down Alıyorsunuz ?
Geçiş yapıyorsanız çok basit ve hızlı oluyor. Yeni kurulum bazen uzun sürebiliyor.Hocam Başımın Ağrımasını İstemiyorum o yüzden. Kusura Bakmayın. Milleni.Com Uğraştırır Mı Bağlatırken ? İyi Mi ?