RimuruTempestttttt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
300 TL bütçem var klavye mouse almam lazım ayrı ayrıda olabilir set olarakta yeterki 300tlyi geçmesin
şuan elimde bir mouse var ama idare eder mi? beni bilmiyorum ? 6 senedir aynı mouse kullanıyorum çok sağlam çıktıÖnce kendine güzel bi LOGİTECH klavye al:
Yanına bir ay idare edecek bir mouse al yada 2 ay.
Sonra tekrar durumun olduğunda:
![]()
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
İlla aynı anda alıcam diye diğer markalara bulaşıp risk alma.
İdare eder,yeterki sen iste.Bende dünyanın en iğrenç mouselarından biri var ama 2 senedir dayanıyor.şuan elimde bir mouse var ama idare eder mi? beni bilmiyorum ? 6 senedir aynı mouse kullanıyorum çok sağlam çıktı![]()
bu sete takdıydım kafayı ama benim için çok büyük bir sorunu var tuşlar baskı gittiğim internet kafede gördüydüm ama tuşlar baskı ve karanlıkta belli olmuyor o yüzden vazgeçtimhttps://www.trendyol.com/bloody/a4-...H80MngbloJyhiQny--kqZquMuXwoozLMaAum9EALw_wcB böyle bir set önerebilirim mouse gerçekten çok rahat ele çok iyi oturuyor . klavyesini kullanmadım ama bu bütçede full mekanik bir klavye bulamassın set olarak alınca böyle daha uygun fiyatlı bence .
mebran bir klavyeye o kadar para vermek içimi yakar gibi geliyor ama bilmiyorum yani ne yapacağımıÖnce kendine güzel bi LOGİTECH klavye al:
Yanına bir ay idare edecek bir mouse al yada 2 ay.
Sonra tekrar durumun olduğunda:
![]()
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
İlla aynı anda alıcam diye diğer markalara bulaşıp risk alma.
300 TL bütçem var klavye mouse almam lazım ayrı ayrıda olabilir set olarakta yeterki 300tlyi geçmesin
Eğer kulaklıksız olanı alırsan temizinden mouse pad de alırsın- Google Alışveriş
www.google.com
Eğer kulaklık ta lazımsa
- Google Alışveriş
www.google.com
Bence bu fiyata alınabilecek en iyi 2 bundle
bizim burada internet cafeler kullanıyor efsane bi set hemde indirimdeymiş300 TL bütçem var klavye mouse almam lazım ayrı ayrıda olabilir set olarakta yeterki 300tlyi geçmesin