Öneri 300 TL KLAVYE+MOUSE

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
300 TL bütçem var klavye mouse almam lazım ayrı ayrıda olabilir set olarakta yeterki 300tlyi geçmesin

Gamepower warlock ve bane

Önce kendine güzel bi LOGİTECH klavye al:

Yanına bir ay idare edecek bir mouse al yada 2 ay.

Sonra tekrar durumun olduğunda:

İlla aynı anda alıcam diye diğer markalara bulaşıp risk alma.

şuan elimde bir mouse var ama idare eder mi? beni bilmiyorum ? 6 senedir aynı mouse kullanıyorum çok sağlam çıktı :D

şuan elimde bir mouse var ama idare eder mi? beni bilmiyorum ? 6 senedir aynı mouse kullanıyorum çok sağlam çıktı :D
İdare eder,yeterki sen iste.Bende dünyanın en iğrenç mouselarından biri var ama 2 senedir dayanıyor.

https://www.trendyol.com/bloody/a4-...H80MngbloJyhiQny--kqZquMuXwoozLMaAum9EALw_wcB böyle bir set önerebilirim mouse gerçekten çok rahat ele çok iyi oturuyor . klavyesini kullanmadım ama bu bütçede full mekanik bir klavye bulamassın set olarak alınca böyle daha uygun fiyatlı bence .
bu sete takdıydım kafayı ama benim için çok büyük bir sorunu var tuşlar baskı gittiğim internet kafede gördüydüm ama tuşlar baskı ve karanlıkta belli olmuyor o yüzden vazgeçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mebran bir klavyeye o kadar para vermek içimi yakar gibi geliyor ama bilmiyorum yani ne yapacağımı

300 TL bütçem var klavye mouse almam lazım ayrı ayrıda olabilir set olarakta yeterki 300tlyi geçmesin

Eğer kulaklık ta lazımsa

Bence bu fiyata alınabilecek en iyi 2 bundle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer kulaklık ta lazımsa

Bence bu fiyata alınabilecek en iyi 2 bundle
Eğer kulaklıksız olanı alırsan temizinden mouse pad de alırsın

Geri