Yardım Boş kasa çalışır mı?

2 döner 2 ayran götür hallolur .
Arkadaşım ne diyosun sen kasa elektronik değilki nasıl çalışıp çalışmadığını test ediceksiniz. kasa ana pc bileşenlerini bir arada tutup muhafaza etmek için var . insan vücudundaki kemikler gibi düşün elinde iskelet var çalışıp çalışmadığını görmek istiyoruz diyosun
birçok kişide ne demek istediğimi gayet iyi bir şekilde anladı ben görüntü almak istemiyorum sadece kasanın içinde bulunan pervaneli aygıtları çalıştırmak istiyorum tek istediğim bu

2 döner 2 ayran götür hallolur .
Arkadaşım ne diyosun sen kasa elektronik değilki nasıl çalışıp çalışmadığını test ediceksiniz. kasa ana pc bileşenlerini bir arada tutup muhafaza etmek için var . insan vücudundaki kemikler gibi düşün elinde iskelet var çalışıp çalışmadığını görmek istiyoruz diyosun
Kardeşim hani kasanın fanları hani kasanın rgb si argb si varya onlar sudan değil elektriklr çalışıyor

Bir arkadaşım Msi mag forge 100m model kasa satın aldı. Fakat başka hiçbir parçası yok. Kasayı çalıştırmak için hangi parçalar gereklidir?
Rgb'leri fanları felan denemek istiyosanız pcu yeter die biliyorum ama eminn değilim

birçok kişide ne demek istediğimi gayet iyi bir şekilde anladı ben görüntü almak istemiyorum sadece kasanın içinde bulunan pervaneli aygıtları çalıştırmak istiyorum tek istediğim bu
Psu net lazım , anakart lazım mı değil mi tam hatırlayamadım

Bence sen ne istediğini bilmiyorsun gibime geliyor ya da kendini ifade edemiyorsun. Bunun için naçizane tavsiyem bol kitap oku. Saygılar, sevgiler.

Amacın kasanın fanlarını çalıştırmak ise psu yeterli.

Bence sen ne istediğini bilmiyorsun gibime geliyor ya da kendini ifade edemiyorsun. Bunun için naçizane tavsiyem bol kitap oku. Saygılar, sevgiler.
Amacım tam olarak kasanın fanlarını çalıştırmak fakat ben fanları çalıştırmak yerine kasayı çalıştırmak kelimesini kullandım sizler anlarsınız diye büyütülecek bir şey yok :D

Kardeşim hani kasanın fanları hani kasanın rgb si argb si varya onlar sudan değil elektriklr çalışıyor
Sağol aydınlattığın için Tek başına kasa elektronik sayılmaz psu takmadan nasıl çalışıcak tek başına , elektronik sayman için ya da içinde psu takılı olması lazım
Fansız rgb siz kasalar var hala kullanan kulanıyor fansız değil rgbsiz, fansız kullanırsan ısınır durur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,424
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu
Geri