İsmail Aslan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 6,748
Rgblerini görmekSorması ayıp boş kasayı çalıştırıp ne yapmayı planlıyorsun? Amaç ne?
Rgblerini görmekSorması ayıp boş kasayı çalıştırıp ne yapmayı planlıyorsun? Amaç ne?
birçok kişide ne demek istediğimi gayet iyi bir şekilde anladı ben görüntü almak istemiyorum sadece kasanın içinde bulunan pervaneli aygıtları çalıştırmak istiyorum tek istediğim bu2 döner 2 ayran götür hallolur .
Arkadaşım ne diyosun sen kasa elektronik değilki nasıl çalışıp çalışmadığını test ediceksiniz. kasa ana pc bileşenlerini bir arada tutup muhafaza etmek için var . insan vücudundaki kemikler gibi düşün elinde iskelet var çalışıp çalışmadığını görmek istiyoruz diyosun
Kardeşim hani kasanın fanları hani kasanın rgb si argb si varya onlar sudan değil elektriklr çalışıyor2 döner 2 ayran götür hallolur .
Arkadaşım ne diyosun sen kasa elektronik değilki nasıl çalışıp çalışmadığını test ediceksiniz. kasa ana pc bileşenlerini bir arada tutup muhafaza etmek için var . insan vücudundaki kemikler gibi düşün elinde iskelet var çalışıp çalışmadığını görmek istiyoruz diyosun
Güç kaynağı lazımBir arkadaşım Msi mag forge 100m model kasa satın aldı. Fakat başka hiçbir parçası yok. Kasayı çalıştırmak için hangi parçalar gereklidir?
Rgb'leri fanları felan denemek istiyosanız pcu yeter die biliyorum ama eminn değilimBir arkadaşım Msi mag forge 100m model kasa satın aldı. Fakat başka hiçbir parçası yok. Kasayı çalıştırmak için hangi parçalar gereklidir?
Psu net lazım , anakart lazım mı değil mi tam hatırlayamadımbirçok kişide ne demek istediğimi gayet iyi bir şekilde anladı ben görüntü almak istemiyorum sadece kasanın içinde bulunan pervaneli aygıtları çalıştırmak istiyorum tek istediğim bu
fanların ve rgb lerin çalışıp çalışmadığını test etmek için diğer arkadaşların önerdiği gibi psu takman gerekirkasa derken fanları kastetmiştim kardeşim
Bence sen ne istediğini bilmiyorsun gibime geliyor ya da kendini ifade edemiyorsun. Bunun için naçizane tavsiyem bol kitap oku. Saygılar, sevgiler.birçok kişide ne demek istediğimi gayet iyi bir şekilde anladı ben görüntü almak istemiyorum sadece kasanın içinde bulunan pervaneli aygıtları çalıştırmak istiyorum tek istediğim bu
Amacım tam olarak kasanın fanlarını çalıştırmak fakat ben fanları çalıştırmak yerine kasayı çalıştırmak kelimesini kullandım sizler anlarsınız diye büyütülecek bir şey yokBence sen ne istediğini bilmiyorsun gibime geliyor ya da kendini ifade edemiyorsun. Bunun için naçizane tavsiyem bol kitap oku. Saygılar, sevgiler.
Anladım kardeşim ben seni takılıyorum ben sana olabilir insanlık haliAmacım tam olarak kasanın fanlarını çalıştırmak fakat ben fanları çalıştırmak yerine kasayı çalıştırmak kelimesini kullandım sizler anlarsınız diye büyütülecek bir şey yok![]()
Sağol aydınlattığın için Tek başına kasa elektronik sayılmaz psu takmadan nasıl çalışıcak tek başına , elektronik sayman için ya da içinde psu takılı olması lazımKardeşim hani kasanın fanları hani kasanın rgb si argb si varya onlar sudan değil elektriklr çalışıyor