fortnite gerçekten alışınca çok eğlenceli oyun ama ilk 2 hafta felan ezilince oyundan çıkıcaksan hiç önermiyorum başlarsa iyi oyunlarOynamak istiyorum lakin oyunda herkes mimar sinan diyorlar ?
Boyle insa sistemi olan farkli bi oyun oynamistim ama burda herkes 15 parmakli diyorlar ondan tereddut etdimOynamayı dene fakat alışman uzun sürebilir diğer oyunlardan farklı bir sistem olan yapı inşa sistemi var.
Bulundugum bolgede keske duzgun internet kafe olsa Var bisuru lakin icinde gta 5, cs1.6 falan var sadeceinternet cafe de oyna bak oyuna
90 atma vs. gibi yapı teknikleri var video izleyerek anlayabilirsinizBoyle insa sistemi olan farkli bi oyun oynamistim ama burda herkes 15 parmakli diyorlar ondan tereddut etdim
Oynamak istiyorum lakin oyunda herkes mimar sinan diyorlar ?
yani evet herkes mimar sinan gibi oynuyor yani ilk oynayışta zorlanabilirsinDuyduğum kadarı ile evet, herkes Mimar Sinan gibi oynuyormuş.
Sans verecegim bakalim Ilk ciktigindan beri oynamak istiyordum lakin ozamanlar bilgisayarim yoktu yeni bilgisayar aldim Mimar sinanlara kafa tutmam umarim90 atma vs. gibi yapı teknikleri var video izleyerek anlayabilirsiniz
Ve yapı inşa tuşlarını özelleştirmenizi öneririm default haliyle oynamayın
Oyuna yeni başladığın için karşına berbat oyuncular gelecektirSans verecegim bakalim Ilk ciktigindan beri oynamak istiyordum lakin ozamanlar bilgisayarim yoktu yeni bilgisayar aldim Mimar sinanlara kafa tutmam umarim