Rtx 2060 ile saat gece 2 den sabah 10a kadar felan ocsiz eth madenciliği yapsak aylık ne kadar kazanırım ayrıca elektrik faturası 150 geliyorsa yapmaya başladıktan sonra ortalama ne kadar gelir? Son olarak 5600 XT mi daha iyi rtx 2060 mı
Hocam öğrenciyim lise 1 im aylık harçlığımi cikartsam yeter oyun vs almak içinSadece geceleri kazarak çok fazla bir şey kazanacağını düşünmüyorum. 5600xt saf güç olarak daha güçlü olsa da DLSS ve RT teknolojileri yüzünden RTX2060 daha mantıklı.
Hocam ahlik harçlığımi cikartsam yeter oyun vs almak.icin tam.belirli bı sayı lazım getirisi ne kadar olur diyeSelam
Rtx 2060 madencilik için iyi bir kart değil.
Gece 2'den sabah 10' a kadar kazmanın size getirisi çok az olacaktır.
Elektrik faturasını etkiler bunu hesaplamanıza yarayan uygulamalar var.
Şehrinizdeki elektrik birim fiyatını bilmeniz gerekiyor.
Hocam gerçekten kartınızı yormaya değmez önermem şahsen ama yine kendi bileceğiniz iş hocamHocam öğrenciyim lise 1 im aylık harçlığımi cikartsam yeter oyun vs almak için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ahlik harçlığımi cikartsam yeter oyun vs almak.icin tam.belirli bı sayı lazım getirisi ne kadar olur diye
Anladim eğer anlıyorsan maximum kaç tl fazla artar bu elektrik faturası çünkü ben odemeyecegimHocam gerçekten kartınızı yormaya değmez önermem şahsen ama yine kendi bileceğiniz iş hocam![]()
Kartınız Rtx 2060 dimi ?Anladim eğer anlıyorsan maximum kaç TL fazla artar bu elektrik faturası çünkü ben odemeyecegim
Aynı hesabı yaptık zatenKartınız Rtx 2060 dimi ?
Alıntıyı görüntüle
Verileriniz bu hocam
Günlük 2.13 dolar
Haftalık : 14.89 dolar
Aylık : 63.80 dolar
Yıllık : 776.24 dolar
Ayrıca sisteminiz 7/24 neredeyse hatasız çalışırsa kazanacağınız değerler.
0.05 eth'de izin veriyor ama 0.01 yaparsan neredeyse haftada 1 kere çekebiliyosun.Ve yanlış bilmiyorsam bazı işletmeler 5000 birim olunca para çekme imkanı sunuyor
Kwh yazmamışsınız ne yapıyor o mining yapan arkadaş kaçak elektrik mi kullanacak?Kartınız Rtx 2060 dimi ?
Alıntıyı görüntüle
Verileriniz bu hocam
Günlük 2.13 dolar
bunu nereden bakabiliyoruz ?Kartınız Rtx 2060 dimi ?
Alıntıyı görüntüle
Verileriniz bu hocam
Günlük 2.13 dolar