Dambıldor
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,616
hocam türknet online işlemlere gir ordan paket değişikliği yazan yerde görünüyodur@alpolojix / Leroxy dostum bekliyorum hala heyecanlandım valla![]()
hocam türknet online işlemlere gir ordan paket değişikliği yazan yerde görünüyodur@alpolojix / Leroxy dostum bekliyorum hala heyecanlandım valla![]()
Türkneti ne yap et ara açmazlar ama neyse.Sormuştum dostum nasıl taşıyacağım ne yapacağım gaza getirtme beni dur![]()
@alpolojix / Leroxyhocam türknet online işlemlere gir ordan paket değişikliği yazan yerde görünüyodur
Türkneti ne yap et ara açmazlar ama neyse.
Destekten panelden yaz et Aktif pakete geç. Şu anda milleniden altyapı sorgulayınca kaç mbps çıkıyor?
Tamam o zaman senin altyapı sorgulama kaka olmuş.@alpolojix / Leroxy
Alıntıyı görüntüle
Böyle gözüküyor paket değişikliği yerinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben zaten türknete bir ara sormuştum yapa altyapısındayım 100mbps alamıyor muyum diye alamıyorsun demişlerdi bana ama neden bilmiyorum zaten altyapı kontrolünde de şöyle yazıyor
13 MBPS
YÜKSEK HIZ
Aktif altyapımızda olduğunuzdan, size
100 MBPS'E KADAR DOWNLOAD, 100 MBPS'E KADAR UPLOAD
paketi tanımlayacağız. ***
Paketi tanımlayacağız diyor max 13mbps yazıyor ama 13mbps ADSL değil mi ben modemden VDSL sinyali alıyorum garip gerçekten
İşte YAPA Dahilinde olduğumu öğrendim aktif pakete geçmek istiyorum falan de.Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde yazdım ve gönderiyorum değil mi
İşte YAPA Dahilinde olduğumu öğrendim aktif pakete geçmek istiyorum falan de.
100 Olması zor zaten. Altyapı sorgulamalar da bozulabiliyor.Dostum sence neden altyapım öyle gözüküyor bir fikrin var mı ve YAPA altyapı da kesin %100 100mbps'mi alıyorum yakınımda ki bütün dairelerde 35mbps falan gösteriyor kimsede 100 yok
Dostum olacak mı olmayacak mı belli değil ki bakalım yazdım ama bekliyorum TT'de umarım dediği gibi şubatın sonuna kadar altyapıyı yaparHayırlı olsun dostum. Bende türknet kullanıcısıyım benimde yakın bir zamanda mahalleme fiber geldi 75 8 alıyorum memnunum.
Boşver derken neyi boş vereyim dostum anlamadım100 Olması zor zaten. Altyapı sorgulamalar da bozulabiliyor.
Boşver.