İnternet Hızım Artıyor

Sormuştum dostum nasıl taşıyacağım ne yapacağım gaza getirtme beni dur :D
Türkneti ne yap et ara açmazlar ama neyse.
Destekten panelden yaz et Aktif pakete geç. Şu anda milleniden altyapı sorgulayınca kaç mbps çıkıyor?

hocam türknet online işlemlere gir ordan paket değişikliği yazan yerde görünüyodur
@alpolojix / Leroxy
1611400877042.png

Böyle gözüküyor paket değişikliği yerinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkneti ne yap et ara açmazlar ama neyse.
Destekten panelden yaz et Aktif pakete geç. Şu anda milleniden altyapı sorgulayınca kaç mbps çıkıyor?
1611400946901.png

Ben zaten türknete bir ara sormuştum yapa altyapısındayım 100mbps alamıyor muyum diye alamıyorsun demişlerdi bana ama neden bilmiyorum zaten altyapı kontrolünde de şöyle yazıyor

13 MBPS​

YÜKSEK HIZ
Aktif altyapımızda olduğunuzdan, size

100 MBPS'E KADAR DOWNLOAD, 100 MBPS'E KADAR UPLOAD​

paketi tanımlayacağız. ***

Paketi tanımlayacağız diyor max 13mbps yazıyor ama 13mbps ADSL değil mi ben modemden VDSL sinyali alıyorum garip gerçekten

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
@alpolojix / Leroxy
Alıntıyı görüntüle
Böyle gözüküyor paket değişikliği yerinde

Alıntıyı görüntüle

Ben zaten türknete bir ara sormuştum yapa altyapısındayım 100mbps alamıyor muyum diye alamıyorsun demişlerdi bana ama neden bilmiyorum zaten altyapı kontrolünde de şöyle yazıyor

13 MBPS​

YÜKSEK HIZ
Aktif altyapımızda olduğunuzdan, size

100 MBPS'E KADAR DOWNLOAD, 100 MBPS'E KADAR UPLOAD​

paketi tanımlayacağız. ***

Paketi tanımlayacağız diyor max 13mbps yazıyor ama 13mbps ADSL değil mi ben modemden VDSL sinyali alıyorum garip gerçekten
Tamam o zaman senin altyapı sorgulama kaka olmuş.

Sen destek kaydı aç ve aktif pakete geçmek istediğini söyle. Alırlar.

İşte YAPA Dahilinde olduğumu öğrendim aktif pakete geçmek istiyorum falan de.
Adsız.png

Bekliyorum dostum bilgilendiririm sizi umarım olur
Dostum sence neden altyapım öyle gözüküyor bir fikrin var mı ve YAPA altyapı da kesin %100 100mbps'mi alıyorum yakınımda ki bütün dairelerde 35mbps falan gösteriyor kimsede 100 yok

L-lan benim internet hızım 25 den 15 e düşmüş yoksa sen mi girdin ?

1611402573598.png

test için küçük boyutlu bir oyun indireyim dedim indirme hızım 2,0mb/s geçmedi D:

Hayırlı olsun dostum. Bende türknet kullanıcısıyım benimde yakın bir zamanda mahalleme fiber geldi 75 8 alıyorum memnunum.

Dostum sence neden altyapım öyle gözüküyor bir fikrin var mı ve YAPA altyapı da kesin %100 100mbps'mi alıyorum yakınımda ki bütün dairelerde 35mbps falan gösteriyor kimsede 100 yok
100 Olması zor zaten. Altyapı sorgulamalar da bozulabiliyor.
Boşver.

Hayırlı olsun dostum. Bende türknet kullanıcısıyım benimde yakın bir zamanda mahalleme fiber geldi 75 8 alıyorum memnunum.
Dostum olacak mı olmayacak mı belli değil ki bakalım yazdım ama bekliyorum TT'de umarım dediği gibi şubatın sonuna kadar altyapıyı yapar :(
100 Olması zor zaten. Altyapı sorgulamalar da bozulabiliyor.
Boşver.
Boşver derken neyi boş vereyim dostum anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,001
Üyeler
185,012
Son üye
Apollo3131
Geri