Monster Pusat K3 Pro İlk İzlenim

Kanka mesela kırmızı vesaire gibi her renkler var mı yoksa sadece belirli renkleri mi yapabiliyorsun? Ya da yazılımından yaptığın kısmın SS'ini atar mısın?

20210123_160546.jpg

Her rengi yapabilirsin.
Bu arada incelemesini yaptım bu klavyenin beğenip yorum atarsanız çok memnun olurum.

Dostlar programı kurdum ama açılmıyor neden acaba :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Her rengi yapabilirsin.
Bu arada incelemesini yaptım bu klavyenin beğenip yorum atarsanız çok memnun olurum.
Almadan önce senin incelemeni okuyup almıştım zaten dostum teşekkür ederim.

d85850b3-f825-46a2-817a-cc52d3abc36c.jpg

Dostum Beyaz rengi bu şekilde fotoğrafta pembe gibi gözüküyor ama beyaz beyaz rengi gayet iyi şuan benim de beyaz yapasım geldi :D
@bg1650 @malleo

Son düzenleme:
Dostlar programı kurdum ama açılmıyor neden acaba :(

Alıntıyı görüntüle
Dostum Beyaz rengi bu şekilde fotoğrafta pembe gibi gözüküyor ama beyaz beyaz rengi gayet iyi şuan benim de beyaz yapasım geldi :D
@bg1650 @malleo
Teşekkür ederim!

Bu arada dostum @bg1650 şu mod daha güzel
1611409228412.png

Şu modu klavye üzerinde yapmışlar fevkalade gözüküyor yukarıdan aşağıya doğru iniyor yeşil renkler klavyede harikaaaa

fn + insert tuslarına 3 kez basarsanız düz modlar gelir ve fn + sağ ok tuşuna basınca renk değişir

Rica ederim :)

Bu arada beyaz yaptığım zaman sanki tam beyaz olmuyor gibi bir tık pembemsi oluyor.

Geri