arkadaşlar bedavaya minecraft server açma sitesi lazım aternos önermeyin 200 dakika bekleme süresi veriyor crackli minecraft ile giricem o yüzden ona göre bi site lazım şimdiden teşekkürler
vpn açıp aternosa gir direkt açılıyorarkadaşlar bedavaya minecraft server açma sitesi lazım aternos önermeyin 200 dakika bekleme süresi veriyor crackli minecraft ile giricem o yüzden ona göre bi site lazım şimdiden teşekkürler
acaba hangi vpn kullanayım bi kaç tane kullandım almanyaya bağlandım amerika kanada ama hala 200 dakika diyorduvpn açıp aternosa gir direkt açılıyor
discordda ekle beni 7/24 server veriyim Melih#9238arkadaşlar bedavaya minecraft server açma sitesi lazım aternos önermeyin 200 dakika bekleme süresi veriyor crackli minecraft ile giricem o yüzden ona göre bi site lazım şimdiden teşekkürler
arkadaşlık isteği gönderdimdiscordda ekle beni 7/24 server veriyim Melih#9238
az önce denedim 200 dakika diyodu sabah denediysen o yüzden kısa sürüyoduraternosta o kadar uzun sürmüyor bende 5dk falan sürüyor
touch vpnacaba hangi vpn kullanayım bi kaç tane kullandım almanyaya bağlandım amerika kanada ama hala 200 dakika diyordu
Sabah bile olsa 9-10 gibi 20-30 dk bekletir 5 dk için dünyanın uyuması lazımaz önce denedim 200 dakika diyodu sabah denediysen o yüzden kısa sürüyodur
Bedava istiyorsan kendi bilgisayardan server açın.arkadaşlar bedavaya minecraft server açma sitesi lazım aternos önermeyin 200 dakika bekleme süresi veriyor crackli minecraft ile giricem o yüzden ona göre bi site lazım şimdiden teşekkürler
Bu sabah saat 7.40 civarı denedim Almanya ya VPN ile bağlandım 7 dakikaSabah bile olsa 9-10 gibi 20-30 dk bekletir 5 dk için dünyanın uyuması lazım