Kepeklenme nasıl gider

Ya şimdi benim kafamda egzama mi ne deniyor tam bilmiyorum ama yağlı deri hastalığı olarak geçiyor sanırım ve kafam saçım aşırı derecede kepekleniyor bunun önüne nasıl geçerim
1 tane şampuan kullan ona devam et şampuan değiştirince kepek artıyor

Ben bu iki ürünü kullanıyorum uzun zamandır ve saçımda 0 kepeklenme oluyor.Bu ürünlerin dışında + olarak saç besleyici bir şampuan daha alınca 2 gün mojito 1 gün saç besleyici şampuan kullanırsanız üstüne, duştan çıkmadan 5-10 dakika öncede American Crew Daily Conditioner kullanırsanız saçınız ipek gibi ve sağlıklı olur ve güzel gözükür.Ben dediğim şekilde kullanıyorum ve çok memnunum.Son olarak en kötü 2 günde 1 duş almanızı öneririm, yoksa kepeklenmesi çok normal, kullandığınız ürünlerde faydasız olur.2 günde dememin sebebide saçın kendi yağı ilede kalıp doğallını korumasıdır.Okul vs. zamanlarda her gün duş almanı tavsiye ederim ter konusu yüzünden, ama saçını yıkamayabilirsin doğallığını kaybetmeye başladığını hisseder isen.

Son düzenleme:
Eczanelerde ketoral diye şampuan var 20tl civarı normal şampuanlara göre daha küçük. Bizim burdaki berber önerdi sadece 1 defa denedim daha ve bence etkisi var öneriyorum.

Verdiğiniz fikirler için hepinize teşekkür ederim önerilerinizi deniyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,465
Üyeler
186,895
Son üye
xOzy
Geri