Neler Yeni

Kepeklenme nasıl gider

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ya şimdi benim kafamda egzama mi ne deniyor tam bilmiyorum ama yağlı deri hastalığı olarak geçiyor sanırım ve kafam saçım aşırı derecede kepekleniyor bunun önüne nasıl geçerim
1 tane şampuan kullan ona devam et şampuan değiştirince kepek artıyor

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Ben bu iki ürünü kullanıyorum uzun zamandır ve saçımda 0 kepeklenme oluyor.Bu ürünlerin dışında + olarak saç besleyici bir şampuan daha alınca 2 gün mojito 1 gün saç besleyici şampuan kullanırsanız üstüne, duştan çıkmadan 5-10 dakika öncede American Crew Daily Conditioner kullanırsanız saçınız ipek gibi ve sağlıklı olur ve güzel gözükür.Ben dediğim şekilde kullanıyorum ve çok memnunum.Son olarak en kötü 2 günde 1 duş almanızı öneririm, yoksa kepeklenmesi çok normal, kullandığınız ürünlerde faydasız olur.2 günde dememin sebebide saçın kendi yağı ilede kalıp doğallını korumasıdır.Okul vs. zamanlarda her gün duş almanı tavsiye ederim ter konusu yüzünden, ama saçını yıkamayabilirsin doğallığını kaybetmeye başladığını hisseder isen.

Son düzenleme:

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Eczanelerde ketoral diye şampuan var 20tl civarı normal şampuanlara göre daha küçük. Bizim burdaki berber önerdi sadece 1 defa denedim daha ve bence etkisi var öneriyorum.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322

Mert_007

80+
Dahası