52Benim rekorum dakikada 51 kelime. Herkes hemen test yapsın ve buraya atsın.Yazma Testi Turkish - 10FastFingers.com
Typing Test - 10fastfingers offers a free online Typing Speed Test Game in multiple languages. You can measure your typing skills, improve your typing speed and compare your results with your friends. How fast are you? Visit 10fastfingers.com and figure it out!10fastfingers.comBakalım benden hızlısı var mı?
![]()
32 Çıktı. Ben iki parmak kullanıyorumBenim rekorum dakikada 51 kelime. Herkes hemen test yapsın ve buraya atsın.Yazma Testi Turkish - 10FastFingers.com
Typing Test - 10fastfingers offers a free online Typing Speed Test Game in multiple languages. You can measure your typing skills, improve your typing speed and compare your results with your friends. How fast are you? Visit 10fastfingers.com and figure it out!10fastfingers.comBakalım benden hızlısı var mı?
![]()
Alıntıyı görüntüle
Civarı çıkıyor. Benim XP'den kalma klavyem ilk çıktığı zamanlarda kaancık ve haktan daha zigot bile değildi düşünün o kadar eski ama sağlam bir everest klavyem var.![]()
Benim Rampage ile yapamadığımı millet Hadron'la yapıyor maşallah.
Işıkları falan açayım birde kolum ağrıyor ama özellikle ışık kapalı diye harfleri görmüyordum şimdi 70'i geçeceğim...Alıntıyı görüntüle
Lna yarım saat uğraştım anca eşitledim bir yarım saat sonra geçip gelirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi daha kötü yaptım daha çok zorlamama rağmenAlıntıyı görüntüle
Lna yarım saat uğraştım anca eşitledim bir yarım saat sonra geçip gelirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Işıkları falan açayım birde kolum ağrıyor ama özellikle ışık kapalı diye harfleri görmüyordum şimdi 70'i geçeceğim...
EDİT: farenin konumu ve ona uzanmaya çalışmam sebebiyle kolumun boyunun değiştiğini hissediyorum.