Dakikada Kaç Kelime Yazabiliyorsunuz?

q39.JPG

yeni rekorum! onceden 31 yapmıştım.

Benim rekorum dakikada 51 kelime. Herkes hemen test yapsın ve buraya atsın. :D Bakalım benden hızlısı var mı? 😜
52
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

resim_2021-01-26_123427.png

Benim rekorum dakikada 51 kelime. Herkes hemen test yapsın ve buraya atsın. :D Bakalım benden hızlısı var mı? 😜
32 Çıktı. Ben iki parmak kullanıyorum

1611762691411.png

Civarı çıkıyor. Benim XP'den kalma klavyem ilk çıktığı zamanlarda kaancık ve haktan daha zigot bile değildi düşünün o kadar eski ama sağlam bir everest klavyem var. :cool:🤌

Alıntıyı görüntüle
Civarı çıkıyor. Benim XP'den kalma klavyem ilk çıktığı zamanlarda kaancık ve haktan daha zigot bile değildi düşünün o kadar eski ama sağlam bir everest klavyem var. :cool:🤌
1611763297364.png

Lna yarım saat uğraştım anca eşitledim bir yarım saat sonra geçip gelirim :)

Çok kendimi zorlamadım
Ve hadron klavye ile bu skor:
Alıntıyı görüntüle
Benim Rampage ile yapamadığımı millet Hadron'la yapıyor maşallah.

Alıntıyı görüntüle
Lna yarım saat uğraştım anca eşitledim bir yarım saat sonra geçip gelirim :)

Benim Rampage ile yapamadığımı millet Hadron'la yapıyor maşallah.
Işıkları falan açayım birde kolum ağrıyor ama özellikle ışık kapalı diye harfleri görmüyordum şimdi 70'i geçeceğim... :devilish::alien::devilish::geek:
EDİT: farenin konumu ve ona uzanmaya çalışmam sebebiyle kolumun boyunun değiştiğini hissediyorum.

Işıkları falan açayım birde kolum ağrıyor ama özellikle ışık kapalı diye harfleri görmüyordum şimdi 70'i geçeceğim... :devilish::alien::devilish::geek:
EDİT: farenin konumu ve ona uzanmaya çalışmam sebebiyle kolumun boyunun değiştiğini hissediyorum.
1611763504665.png

Woah, AĞLA :cool:

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
benimde sınırım bu galiba xD
1611764023555.png

Elbet ilerde mikinik kilavyeye geçince bunu 200 yapacim... :devilish::alien::geek: 🤌:cool:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,137
Üyeler
187,289
Son üye
onurcv05
Geri