ÇALIŞMA İSTEĞİM YOK

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,217
değerli arkadaşlar lgs ye 4 ay kaldı ve benim hiç çalışma isteğim yok ıstediğim liseyı kazanırsam hayalımdekı pc yı alabıleceğim buna rağmen çalışma isteği yok bir test çözüyorum yanlışları görünce sinirlenip kalkıyorum bütün çalışma isteği gidiyor benden büyük arkadaşlardan tavsiyelere açığım.
iyi forumlar.

Zorla çalışma. Sonra da pişmanlık çekersin, eğer severek çalışmazsan.

Çalışma isteğin olmasan da çalışman gerekiyor. Ben çalışmazsam ne olur diye kötü bir gelecek düşünüyordum sonra hırslanıyordum ve istediğim yeri kazandım.

değerli arkadaşlar lgs ye 4 ay kaldı ve benim hiç çalışma isteğim yok ıstediğim liseyı kazanırsam hayalımdekı pc yı alabıleceğim buna rağmen çalışma isteği yok bir test çözüyorum yanlışları görünce sinirlenip kalkıyorum bütün çalışma isteği gidiyor benden büyük arkadaşlardan tavsiyelere açığım.
iyi forumlar.
Ahh paşama bak çalışma isteği yokmuş kusura bakma ama çalışıcaksın liseler kolay kazanılmıyor daha Şubat ayına gireceğiz sıfırdan başlarsan yüzde 5 e girersin rahat

Çok takma kafana elinden geldiğinin en iyisi yap ve akışına bırak ve ne istediğini bil ona göre seçimlerini yap.

iyi forumlar.
ileride yaşayacağın pişmanlığı düşünerek çalışman lazım bendede böyle oluyordu yoksa sene sonu çok pişman olursun çok

Zorla çalışma. Sonra da pişmanlık çekersin, eğer severek çalışmazsan.
Bu arkadaşın kendisini zorlamaktan başka bir seçeneği yok maalesef. Bir ihtimal alacağı bilgisayarı, LGS'den sonra yapacağı tatili düşünerek kendini motive edebilir. Eğer o da olmuyorsa zorlayacak kendini, yapacak bir şey yok.

1. ......

5600x ve 3060 la oyun oynama hayalını kurunca oturuyorum masaya çözmek içinyanlşları görunce sınırlenıp kalkıyorum

Ben de 11. sınıfım dersleri az çok dinlediğim için yapıyorum ama 2 aydır test kitabı veya defter açıp tekrar yapasım gelmiyor, nasıl çözerim

Geri