kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Çalışma isteğim yok bir soru cümlesi değil dir.
değerli arkadaşlar lgs ye 4 ay kaldı ve benim hiç çalışma isteğim yok ıstediğim liseyı kazanırsam hayalımdekı pc yı alabıleceğim buna rağmen çalışma isteği yok bir test çözüyorum yanlışları görünce sinirlenip kalkıyorum bütün çalışma isteği gidiyor benden büyük arkadaşlardan tavsiyelere açığım.
iyi forumlar.
Ben LGS ye 0 çalışma ile girdim hiç ama hiç çalışmadım kitabın yüzüne bile bakmadım açıkçasıdeğerli arkadaşlar lgs ye 4 ay kaldı ve benim hiç çalışma isteğim yok ıstediğim liseyı kazanırsam hayalımdekı pc yı alabıleceğim buna rağmen çalışma isteği yok bir test çözüyorum yanlışları görünce sinirlenip kalkıyorum bütün çalışma isteği gidiyor benden büyük arkadaşlardan tavsiyelere açığım.
iyi forumlar.
Eksiğin çok olabilir fakat 4 ay kısa bir süre değil. Sıfırdan çalışmaya başlayarak çok iyi yerleri kazanabilirsin. Sana tavsiyem kendine bir ders programı oluştur veya bul ve onu disiplinli bir şekilde uygula. Her haftayı eksiksiz bir şekilde bitirdiğinde kendini ödüllendirebilirsin. Fakat program ve disiplin olmadan zor.değerli arkadaşlar lgs ye 4 ay kaldı ve benim hiç çalışma isteğim yok ıstediğim liseyı kazanırsam hayalımdekı pc yı alabıleceğim buna rağmen çalışma isteği yok bir test çözüyorum yanlışları görünce sinirlenip kalkıyorum bütün çalışma isteği gidiyor benden büyük arkadaşlardan tavsiyelere açığım.
iyi forumlar.
eskiden iyi bir öğrencıydım şimdi de berbat değilim ama bu corona uzaktan eğitim tamda benim sınav seneme denk gelınce kötü oldu5600x ve 3060 la oyun oynama hayalını kurunca oturuyorum masaya çözmek içinyanlşları görunce sınırlenıp kalkıyorum
bende de öyleydi batırırdım diyodum sınava bi girdim çok iyi geçti sonra da fen lisesini kazandmdeğerli arkadaşlar lgs ye 4 ay kaldı ve benim hiç çalışma isteğim yok ıstediğim liseyı kazanırsam hayalımdekı pc yı alabıleceğim buna rağmen çalışma isteği yok bir test çözüyorum yanlışları görünce sinirlenip kalkıyorum bütün çalışma isteği gidiyor benden büyük arkadaşlardan tavsiyelere açığım.
iyi forumlar.
Gri Koç - YouTubedeğerli arkadaşlar lgs ye 4 ay kaldı ve benim hiç çalışma isteğim yok ıstediğim liseyı kazanırsam hayalımdekı pc yı alabıleceğim buna rağmen çalışma isteği yok bir test çözüyorum yanlışları görünce sinirlenip kalkıyorum bütün çalışma isteği gidiyor benden büyük arkadaşlardan tavsiyelere açığım.
iyi forumlar.
Gri Koç - YouTube (Yasaksa Kaldırabilirim)
Bu türkiye deki eğitim de ters tepiyor.Başarının Bedelini Bir Dönem için Ödemeyenler, Başaramamanın Bedelini Bir Ömür Öderler.
Zorunluluk değil hocamGerçekten merak ediyorum. Çalışmak sizin için bir seçenek mi? Babanız çok mu zengin? Ne bileyim muazzam bir birikiminiz mi var ? Veya muazzam yeteneklerini mi var?
Eğer tamamına cevabın hayırsa ve çalışmıyorsan kendini sorgulayarak bu işe başlayabilirsin.
Çalışmak bir seçenek değil zorunluluk bro:')
10 yıl sonra oturarak para kazanabileceğini mi düşünüyorsunZorunluluk değil hocam
Eğitim olarak bakarsak öyle diyebiliriz belki.Bu türkiye deki eğitim de ters tepiyor.