Neler Yeni

ÇALIŞMA İSTEĞİM YOK

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Cenk
değerli arkadaşlar lgs ye 4 ay kaldı ve benim hiç çalışma isteğim yok ıstediğim liseyı kazanırsam hayalımdekı pc yı alabıleceğim buna rağmen çalışma isteği yok bir test çözüyorum yanlışları görünce sinirlenip kalkıyorum bütün çalışma isteği gidiyor benden büyük arkadaşlardan tavsiyelere açığım.
iyi forumlar.

Başarının Bedelini Bir Dönem için Ödemeyenler, Başaramamanın Bedelini Bir Ömür Öderler.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,262
İsim
.
değerli arkadaşlar lgs ye 4 ay kaldı ve benim hiç çalışma isteğim yok ıstediğim liseyı kazanırsam hayalımdekı pc yı alabıleceğim buna rağmen çalışma isteği yok bir test çözüyorum yanlışları görünce sinirlenip kalkıyorum bütün çalışma isteği gidiyor benden büyük arkadaşlardan tavsiyelere açığım.
iyi forumlar.
Ben LGS ye 0 çalışma ile girdim hiç ama hiç çalışmadım kitabın yüzüne bile bakmadım açıkçası
Sen çalış reis
Ben pişman değilim bir daha olsa birdaha çalışmam
Ama sen çalış istediğin yeri kazan pişman olma sonra

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
iyi forumlar.
Eksiğin çok olabilir fakat 4 ay kısa bir süre değil. Sıfırdan çalışmaya başlayarak çok iyi yerleri kazanabilirsin. Sana tavsiyem kendine bir ders programı oluştur veya bul ve onu disiplinli bir şekilde uygula. Her haftayı eksiksiz bir şekilde bitirdiğinde kendini ödüllendirebilirsin. Fakat program ve disiplin olmadan zor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Gerçekten merak ediyorum. Çalışmak sizin için bir seçenek mi? Babanız çok mu zengin? Ne bileyim muazzam bir birikiminiz mi var ? Veya muazzam yeteneklerini mi var?
Eğer tamamına cevabın hayırsa ve çalışmıyorsan kendini sorgulayarak bu işe başlayabilirsin.
Çalışmak bir seçenek değil zorunluluk bro:')

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
5600x ve 3060 la oyun oynama hayalını kurunca oturuyorum masaya çözmek içinyanlşları görunce sınırlenıp kalkıyorum
eskiden iyi bir öğrencıydım şimdi de berbat değilim ama bu corona uzaktan eğitim tamda benim sınav seneme denk gelınce kötü oldu :(

fayuk_w

80+ Bronze
iyi forumlar.
bende de öyleydi batırırdım diyodum sınava bi girdim çok iyi geçti sonra da fen lisesini kazandm

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
iyi forumlar.
Gri Koç - YouTube
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,262
İsim
.
Gerçekten merak ediyorum. Çalışmak sizin için bir seçenek mi? Babanız çok mu zengin? Ne bileyim muazzam bir birikiminiz mi var ? Veya muazzam yeteneklerini mi var?
Eğer tamamına cevabın hayırsa ve çalışmıyorsan kendini sorgulayarak bu işe başlayabilirsin.
Çalışmak bir seçenek değil zorunluluk bro:')
Zorunluluk değil hocam

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Ben çalışmadım ama istediğim liseye (nasıl oldu bilmiyorum) yerleştim. Ama nasıl çalışabileceğini anlatacağım. Kendine bir hedef koy ve bazı meslek liselerinde yapılan saçma zorbalık şeylerini izle. Bir de sana yapıldığını düşün. Kendine sor, "ben böyle olmak istiyor muyum?" diye. Eğer istiyorsan çalışma. Eğer istemiyorsan bence çalışmaya başla zira oldukça geç kalmışsın bile. Emin ol çoğu mucit bir şeyi bazen 100 - 200 - 1000 denemede yapabiliyor. Ama onlar senin gibi 3'te 5'te pes etseydi o icatları yapamazlardı. Bir de böyle düşün.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Top Bottom