ÇALIŞMA İSTEĞİM YOK

değerli arkadaşlar lgs ye 4 ay kaldı ve benim hiç çalışma isteğim yok ıstediğim liseyı kazanırsam hayalımdekı pc yı alabıleceğim buna rağmen çalışma isteği yok bir test çözüyorum yanlışları görünce sinirlenip kalkıyorum bütün çalışma isteği gidiyor benden büyük arkadaşlardan tavsiyelere açığım.
iyi forumlar.
Aynı ben ben saat 8 de uyanıp saat 8-9 a kadar hergün çalışırsak yetişiriz

Ben LGS ye 0 çalışma ile girdim hiç ama hiç çalışmadım kitabın yüzüne bile bakmadım açıkçası
Sen çalış reis
Ben pişman değilim bir daha olsa birdaha çalışmam
Ama sen çalış istediğin yeri kazan pişman olma sonra
Aynen bende son 1 hafta baktım kitaba vs. Gittiğim okul ortalamam ile aldı

değerli arkadaşlar lgs ye 4 ay kaldı ve benim hiç çalışma isteğim yok ıstediğim liseyı kazanırsam hayalımdekı pc yı alabıleceğim buna rağmen çalışma isteği yok bir test çözüyorum yanlışları görünce sinirlenip kalkıyorum bütün çalışma isteği gidiyor benden büyük arkadaşlardan tavsiyelere açığım.
iyi forumlar.
Seni pc mi kurtarıyor?, ilerisi için neyine güveniyorsun? Kimse iyi yaşayabilmek için rahat rahat elleri cebinde geçmedi bu yollardan yapmak istiyorsan yap yapmak istemiyorsan yapma!, konu açıp teselli arama.

Askerlik hocam
İlkokul mezunu bile askerde kalabiliyor
Hafiften zeki fizikiğimde el veriyorsa neden olmasın
Üstelil iyi de para var
Bir imzaya bakar :D
Herkesi askere mi alıyorlar sanıyorsun. Sağlam bir vucüt lazım onun için de . Hiç olmasa şimdiden sağlıklı beslenmesi gerekiyor 10 yıl sonra askerlikte sorun çekmemesi için :D
Kimse oturarak para kazanamıyor :')(okumaktan bahsetmiyorum)

Seni pc mi kurtarıyor?, ilerisi için neyine güveniyorsun? Kimse iyi yaşayabilmek için rahat rahat elleri cebinde geçmedi bu yollardan yapmak istiyorsan yap yapmak istemiyorsan yapma!, konu açıp teselli arama.
sizden tavsiye almak için konuyu açmıştım özür dilerim

eskiden iyi bir öğrencıydım şimdi de berbat değilim ama bu corona uzaktan eğitim tamda benim sınav seneme denk gelınce kötü oldu :(
Aynen ya bende zorlanıyorum virüs lgs seneme denk geldi ya ahhhh yav tonguçta işliyorum ben :)

Geri