İnternet Sadece PC'de Gidip Geliyor

doguzkaan

80+
Reaksiyon skoru
33
Dün akşam laptopumda olan sorun şimdi bilgisayarımda da olmaya başladı. Telefonlarda hiçbir sorun yokken bilgisayarlarda internet gidip geliyor. Kesinti yaklaşık 1-2 dk sürüyor ve 30 saniye 1 dk arası bağlantı olduktan sonra bir daha gidiyor.

Bilgisayarı kablo ile bağladım hiçbir sıkıntı yok ve kablosuz bir şekilde bağlandığımda da 150 hız alabiliyorum.

Dün akşam laptopumda olan sorun şimdi bilgisayarımda da olmaya başladı. Telefonlarda hiçbir sorun yokken bilgisayarlarda internet gidip geliyor. Kesinti yaklaşık 1-2 dk sürüyor ve 30 saniye 1 dk arası bağlantı olduktan sonra bir daha gidiyor.

Bilgisayarı kablo ile bağladım hiçbir sıkıntı yok ve kablosuz bir şekilde bağlandığımda da 150 hız alabiliyorum.
Ethernet sürücüleri güncel mi ?

150 hız ne ? Mbps mi ?

derdini anlatamamışsın ki

Nasıl hocam, internet sadece PC'de Gidip geliyor işte. Daha nasıl anlatayım bilemedim.
Ethernet kablosunu değiştir ilk öncelikle. Ucuz bir şey zaten. Ethernet portunda sıkıntı olabilir. Bilgisayar ağ ayarlarını sıfırlamayı da dene. Modem ethernet portunu değiştir aklıma başka bir şey gelmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet

Şimdi başka bir laptopta daha denedim, sorun sadece bilgisayarlarda var.
Labtopta da mı kesiliyor ?

Ethernet kablosunu değiştir ilk öncelikle. Ucuz bir şey zaten. Ethernet portunda sıkıntı olabilir. Bilgisayar ağ ayarlarını sıfırlamayı da dene. Modem ethernet portunu değiştir aklıma başka bir şey gelmiyor.

Labtopta da mı kesiliyor ?
Evet sadece bilgisayarlarda sorun var, hiçbir telefonda da sorun yok.

Bilgisayardaki ethernet kartın veya artık usb kartla mı kullanıyorsunuz bilmiyorum onda bir problem olabilir.

Evet sadece bilgisayarlarda sorun var, hiçbir telefonda da sorun yok.
O Zaman bilgisayarda ki ethernet portunda sıkıntı yok. Modem deki portu değiştir ardından bilgisayardaki tüm ağ ayarlarını sıfırla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,590
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri