OVERLOCK SONRASI MAVİ EKRAN

Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar öncelikle işlemcim xeon e5450 ve anakartım P5G41T-M LX3 PLUS arkadaşlar ben bu işlemciyi overlock yapamıyorum hemen mavi ekran yiyorum sizce ne yapmam lazım voltajsız overlock yapıyorum bu arada psu 300 wat yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşlar öncelikle işlemcim xeon e5450 ve anakartım P5G41T-M LX3 PLUS arkadaşlar ben bu işlemciyi overlock yapamıyorum hemen mavi ekran yiyorum sizce ne yapmam lazım voltajsız overlock yapıyorum bu arada psu 300 wat yardımlarınızı bekliyorum
Anakart Desteklemiyor Yada Psu Yetmiyor Olabilir

ilk olarak çarpanları 1 tık artırıp denesene

Voltajı birden verme, çarpanı yavaş yavaş arttır. Voltajı vermeden de çarpan verme. Voltajı verirken sınırı aşma, araştır önce.

arkadaşlarlar voltajla hiç bir şekilde oynamadım düzgün okuyun diyorum ki orda voltajsız bir şekilde 3.38 yaptım

Overclock işi ha diye olmaz zaman ister biraz da şans işi ufak ufak değeri arttır deneye deneye cıkabilirsin yüksek overclock değerlerinde ram frekansı yetmeye bilir düşürmeni öneririm.

Geri