- Konu Sahibi Konu Sahibi
yeniblue - Google Drive
drive.google.com
- HDTune adlı programı indirip Health sekmesinin fotoğrafını atar mısın? Depolama olarak M2 SSD'nin yanında başka disk kullanıyor musun?yeni MEMORY_MANAGEMENT blue screen yedim. bu defa daha farklıydı google chrome sekmelerini hızlıca kapatırken oldu. dmp dosyası ve bluescreenview görüntüsünü attım bi müsait zamanınızda ilgilenebilir misinizyeniblue - Google Drive
drive.google.com
evet 2 tane m2ssd var ikiside aynı 512gb wd. health kısmında herhangi bir sey görünmüyor update diyorum bir şey değişmiyor .memtest86 saatler sürebiliyormuş gece bırakmam daha doğru olur herhalde degil mi- HDTune adlı programı indirip Health sekmesinin fotoğrafını atar mısın? Depolama olarak M2 SSD'nin yanında başka disk kullanıyor musun?
- Bir de Memtest86 testini yapabilir misin? XMP'de kapalı zaten şuan sende.
Memtest86 4-5 saat sürmesi gerek hocam. Depolama birimlerini CrystalDiskMark adlı programda hız testine sokabilir misin?evet 2 tane m2ssd var ikiside aynı 512gb wd. health kısmında herhangi bir sey görünmüyor update diyorum bir şey değişmiyor .memtest86 saatler sürebiliyormuş gece bırakmam daha doğru olur herhalde degil mi
Memtest86 4-5 saat sürmesi gerek hocam. Depolama birimlerini CrystalDiskMark adlı programda hız testine sokabilir misin?
Diğer diske de test yapar mısın?sonuç bu memtest86 da ancak gece bırakabilirim o sırada bi mavi ekran daha yedim onu da ekledim drive in içine
yeniblue - Google Drive
drive.google.com
Bunların modeli neydi hocam? Bu arada Windows Update de gelişmiş seçenekler kısmında isteğe bağlı sürücü görünüyor mu kontrol eder misin?sonuç bu memtest86 da ancak gece bırakabilirim o sırada bi mavi ekran daha yedim onu da ekledim drive in içine
yeniblue - Google Drive
drive.google.com
M2 SSD değerlerin normal. Hocam şurada dediğim diğer iki sürücüyü de kur bakalım.WD Blue SN570 500GB ikiside update kısmındada şu var sadece