MAVİ EKRAN HATASI ALIYORUM

yeni MEMORY_MANAGEMENT blue screen yedim. bu defa daha farklıydı google chrome sekmelerini hızlıca kapatırken oldu. dmp dosyası ve bluescreenview görüntüsünü attım bi müsait zamanınızda ilgilenebilir misiniz

yeni MEMORY_MANAGEMENT blue screen yedim. bu defa daha farklıydı google chrome sekmelerini hızlıca kapatırken oldu. dmp dosyası ve bluescreenview görüntüsünü attım bi müsait zamanınızda ilgilenebilir misiniz
- HDTune adlı programı indirip Health sekmesinin fotoğrafını atar mısın? Depolama olarak M2 SSD'nin yanında başka disk kullanıyor musun?
- Bir de Memtest86 testini yapabilir misin? XMP'de kapalı zaten şuan sende.

- HDTune adlı programı indirip Health sekmesinin fotoğrafını atar mısın? Depolama olarak M2 SSD'nin yanında başka disk kullanıyor musun?
- Bir de Memtest86 testini yapabilir misin? XMP'de kapalı zaten şuan sende.
evet 2 tane m2ssd var ikiside aynı 512gb wd. health kısmında herhangi bir sey görünmüyor update diyorum bir şey değişmiyor .memtest86 saatler sürebiliyormuş gece bırakmam daha doğru olur herhalde degil mi

evet 2 tane m2ssd var ikiside aynı 512gb wd. health kısmında herhangi bir sey görünmüyor update diyorum bir şey değişmiyor .memtest86 saatler sürebiliyormuş gece bırakmam daha doğru olur herhalde degil mi
Memtest86 4-5 saat sürmesi gerek hocam. Depolama birimlerini CrystalDiskMark adlı programda hız testine sokabilir misin?

Ekler

• sscrystaldiskmark.png
    sscrystaldiskmark.png
    23.3 KB · Hit: 53
sonuç bu memtest86 da ancak gece bırakabilirim o sırada bi mavi ekran daha yedim onu da ekledim drive in içine

Bunların modeli neydi hocam? Bu arada Windows Update de gelişmiş seçenekler kısmında isteğe bağlı sürücü görünüyor mu kontrol eder misin?

WD Blue SN570 500GB ikiside update kısmındada şu var sadece

Ekler

• update.png
    update.png
    16.7 KB · Hit: 65
WD Blue SN570 500GB ikiside update kısmındada şu var sadece
M2 SSD değerlerin normal. Hocam şurada dediğim diğer iki sürücüyü de kur bakalım.
Şu Intel Dynamic Tuning Technology sürücüsünü de kur bakalım:
Bir de Intel GNA sürücüsünü de yükle bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,347
Üyeler
187,029
Son üye
Semih Reyhandalı
Geri