DOGE Coin Almak!

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
43,006
Bu sabah çok ciddi bir hareketlilik görmesinin üzerine acaba 2-3 sene sonra ne olur düşüncesi ile satın aldığım Coindir. 3500 TL'lik aldım ve yarım saatte total değer 4140 TL'ye çıktı bakalım değişik bir coin sonucu ne olacak ben de merak ediyorum ya üzecek ya da sağlam sevindirecek gibi 2-3 sene yatsın bakalım.

DOGE.jpg

NOT: yatırım tavsiyesi değildir.

Bu sabah çok ciddi bir hareketlilik görmesinin üzerine acaba 2-3 sene sonra ne olur düşüncesi ile satın aldığım Coindir. 3500TL'lik aldım ve yarım saatte total değer 41400 TL'ye çıktı bakalım değişik bir coin sonucu ne olacak ben de merak ediyorum ya üzecek ya da sağlam sevindirecek gibi 2-3 sene yatsın bakalım.

Alıntıyı görüntüle

hop ilk ben geldim. (hocam umarım artar.)

Bu sabah çok ciddi bir hareketlilik görmesinin üzerine acaba 2-3 sene sonra ne olur düşüncesi ile satın aldığım Coindir. 3500 TL'lik aldım ve yarım saatte total değer 4140 TL'ye çıktı bakalım değişik bir coin sonucu ne olacak ben de merak ediyorum ya üzecek ya da sağlam sevindirecek gibi 2-3 sene yatsın bakalım.

Alıntıyı görüntüle

İyi katlamış

Abdullah hocam aldıysa vardır bi bildiği (:

Alıntıyı görüntüle

bi adamda görmğştğm adam çok çok ucuzken 1 milyar tane almıştı

helal be abii

Way iyi

Bence yatırdığınız parayı çekin. Zarar etme ihtimaliniz olmaz fakat kâr etme ihtimaliniz olur.

Geri