Nvidia_GF_FX_500
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Nasıl alınıyor ?
Kripto para borsalarından. Örnek Binance.Hocam nasıl satın alabilirim?
Nasıl alınıyor ?
Kripto para borsalarından. Örnek Binance.Hocam nasıl satın alabilirim?
Ooo bu nasil kardır hayırlısı olsun Abdullah abiDOGE Coin inanılmaz ucuz 3500 TL'ye 43.000 tane aldım, Bitcoin'i geçmesine gerek yok 1 DOGE Coin 100TL olsa param 4.300.000 TL oluyor
Devletlerinde Kripto paraya geçeceğine dair iddialar var. Eğer herhangi bir Nato Ülkesi geçiş yaparsa Kripto fiyatlarında dalgalanma olabilir.Bu sabah çok ciddi bir hareketlilik görmesinin üzerine acaba 2-3 sene sonra ne olur düşüncesi ile satın aldığım Coindir. 3500 TL'lik aldım ve yarım saatte total değer 4140 TL'ye çıktı bakalım değişik bir coin sonucu ne olacak ben de merak ediyorum ya üzecek ya da sağlam sevindirecek gibi 2-3 sene yatsın bakalım.
Alıntıyı görüntüle
NOT: yatırım tavsiyesi değildir.
doge coini çıkaran adam bile elindekileri satmış diye biliyorumBu sabah çok ciddi bir hareketlilik görmesinin üzerine acaba 2-3 sene sonra ne olur düşüncesi ile satın aldığım Coindir. 3500 TL'lik aldım ve yarım saatte total değer 4140 TL'ye çıktı bakalım değişik bir coin sonucu ne olacak ben de merak ediyorum ya üzecek ya da sağlam sevindirecek gibi 2-3 sene yatsın bakalım.
Alıntıyı görüntüle
NOT: yatırım tavsiyesi değildir.
1000tl yada 10.000tl olsa varyaDOGE Coin inanılmaz ucuz 3500 TL'ye 43.000 tane aldım, Bitcoin'i geçmesine gerek yok 1 DOGE Coin 100TL olsa param 4.300.000 TL oluyor
Adam bile inanamamış desene xDdoge coini çıkaran adam bile elindekileri satmış diye biliyorum
@Abdullah Hacıgülnereden alıyorsunuz acaba ?
18 yaş üstündeyim.
Yatırdığın coini takip ettikten sonra bir şey olmaz. Bir dünya coin var, şerit değiştirir gibi coin değiştirirsin. En kötü ya Dolar'a yada TL'ye çekilirsin. Yatırım tavsiyesi değildir.çok şişirdiler yakında patlar ama bu uzun vadeli düşünen için pek bir şey ifade etmiyor tabii
Kripto para için bunlar normal.Devletlerinde Kripto paraya geçeceğine dair iddialar var. Eğer herhangi bir Nato Ülkesi geçiş yaparsa Kripto fiyatlarında dalgalanma olabilir.
Kripto para borsalarından istediğinden alabilirsin