- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 23,388
Gram altın mı alıcaksın?Kripto paralara hayır. Altın düşsün 1700 1690$'a falan yüklü miktar altın alıcam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düşmezse de alıcam
Gram altın mı alıcaksın?Kripto paralara hayır. Altın düşsün 1700 1690$'a falan yüklü miktar altın alıcam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düşmezse de alıcam
Cumhuriyet ya da kolye/bilezikGram altın mı alıcaksın?
Zenginsin yani. Bende Mining bitince elime her para geçtiğinde 8 Cigolaytlık kartlar alıcağım. Bir daha mining patlarsa Kazarım.Cumhuriyet ya da kolye/bilezik
La ne alaka birden aklıma geldi sorayım dedimHortalkçııı
hangi borsa bu abiBu sabah çok ciddi bir hareketlilik görmesinin üzerine acaba 2-3 sene sonra ne olur düşüncesi ile satın aldığım Coindir. 3500 TL'lik aldım ve yarım saatte total değer 4140 TL'ye çıktı bakalım değişik bir coin sonucu ne olacak ben de merak ediyorum ya üzecek ya da sağlam sevindirecek gibi 2-3 sene yatsın bakalım.
Alıntıyı görüntüle
NOT: yatırım tavsiyesi değildir.
Şu anda 45bin tl oldu bu shitcoin .....Bu sabah çok ciddi bir hareketlilik görmesinin üzerine acaba 2-3 sene sonra ne olur düşüncesi ile satın aldığım Coindir. 3500 TL'lik aldım ve yarım saatte total değer 4140 TL'ye çıktı bakalım değişik bir coin sonucu ne olacak ben de merak ediyorum ya üzecek ya da sağlam sevindirecek gibi 2-3 sene yatsın bakalım.
Alıntıyı görüntüle
NOT: yatırım tavsiyesi değildir.
Hocam şimdi görüşsek? Aldığın coinler oldu 100b tlZamanında büyük coinler çöpken 100 lira atıp unutanlar şuan para basıyor. Attım unuttum 3 sene sonra görüşelim
Ulan 28 ocakta 100 tlm vardı atıcaktım işte ya atıcaktımmmmmm . Üşengeç olmasam keşke....nereden alıyorsunuz acaba ?
18 yaş üstündeyim.