cbager
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 489
Uygunsuz dil
ağlama laKaynak sormak da ağlamak olmuş.![]()
ağlama laKaynak sormak da ağlamak olmuş.![]()
Seviyesizlik nasıl yapılır diye sormamış arkadaş. Kaynak sormuş.ağlama la
Kaynağın yok demek ki. Sallıyorsun.ağlama la
oyy laf yedim laf soktuSeviyesizlik nasıl yapılır diye sormamış arkadaş. Kaynak sormuş.
tamamKaynağın yok demek ki. Sallıyorsun.![]()
Aynen usta. Tam tartışılacak adamsın cidden. Saygısız...ağlama la
Kripto para kazmak ekran kartına neden zarar versim?Kripto para kazmak ekran kartına zarar verir ve birden fazla ekran kartı olursa daha iyi olur.
Kimse ryhzem in yazdıklarını görmüyor muAynen usta. Tam tartışılacak adamsın cidden. Saygısız...
Böyle devam et.Kimse ryhzem in yazdıklarını görmüyor muherkes bana odaklanmış durumda fena kudurtmuşum demek ki
Yazdıklarına hiç bakma ryzhemin gerek yok ben velet dedim diye hemen focus ok sıkıntı yokBöyle devam et.
Onu da raporladım zaten merak etme.Yazdıklarına hiç bakma ryzhemin gerek yok ben velet dedim diye hemen focus ok sıkıntı yok
Ben kimseye odaklanmış değilim. Raporlanması gereken mesajları raporladım, sıkıntı etmene gerek yok.Yazdıklarına hiç bakma ryzhemin gerek yok ben velet dedim diye hemen focus ok sıkıntı yok
Reportlayınca selamda söyle diyince hiç sorun yok velet yazınca uyarıBen kimseye odaklanmış değilim. Raporlanması gereken mesajları raporladım, sıkıntı etmene gerek yok.![]()