1500 tl ile ikinci el kasa

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,650
Arkadaşlar ikinci el kasa arıyorum 1500 tl bütçem var izmir ve istanbul kadıköy civarlarında alabiceğim ikinci el sistemleri önerebilir misiniz veya toplamak istersem ikinci el hangi parçaları toplayabilirim
Xeon x3440 düşündüm ama kart bulamadım kart bulabilirsem xeon toplayacağım

Arkadaşlar ikinci el kasa arıyorum 1500 TL bütçem var izmir ve istanbul kadıköy civarlarında alabiceğim ikinci el sistemleri önerebilir misiniz veya toplamak istersem ikinci el hangi parçaları toplayabilirim
Xeon x3440 düşündüm ama kart bulamadım kart bulabilirsem xeon toplayacağım
(1) [REHBER] 1200 TL 2. el GET ile PC toplama | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
Ekran kartını RX 460 ya da dengi bir kart yaparak alabilirsiniz.

Ekran kartını rx460 yapsam forza horizon 4 açar mı bu sistem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve bu işlemci ile x3440 performansı alabilecek miyim

Son düzenleme:
Ekran kartını rx460 yapsam forza horizon 4 açar mı bu sistem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve bu işlemci ile x3440 performansı alabilecek miyim
Forza açar

X3440 performansı veremez

Bir de anakartı modlamak için ilk önce uyumlu bi işlemci kullanıp modlamak gerekmiyor mu
Evet öyle, ama bu işlemi 10 15 liraya satılan işlemcilerden alıp yapabilirsiniz. Bilmiyorsanız da doğru düzgün bir bilgisayarcıda modlatabilirsiniz. Ben uğraşamam derseniz Quad core serisi işlemci de takabilirsiniz.

Forza açar

X3440 performansı veremez

Evet öyle, ama bu işlemi 10 15 liraya satılan işlemcilerden alıp yapabilirsiniz. Bilmiyorsanız da doğru düzgün bir bilgisayarcıda modlatabilirsiniz. Ben uğraşamam derseniz Quad core serisi işlemci de takabilirsiniz.
Bunu alıp mod yükleyip xeon taksam nasıl olur

Userbenchmark'daki çekirdek performanslarına bakarak karar verebilirsiniz.
Konuda link bıraktığınız anakart sahibi işlemci ile de bir ilan koymuş e5450 ile e5420 arasındaki fark belli zaten onu almaya karar verdim

Geri