RTX 2060 ve RX580 ile mining yapılır mı?

internette bir çok video var mining mod nasıl yapılır vs diye aratırsanız bulabilirsiniz örneğin bu kanal güzel anlatmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yine yapamazsanız direk discord üzerinden vs yardımcı olurum
hocam bunları yapayım derken uygun olanı bulayım derken 2 sefer siyah ekran aldım :D bir kere de yavaş yavaş yükselteyim dedim donmaya falan başladı

hocam bunları yapayım derken uygun olanı bulayım derken 2 sefer siyah ekran aldım :D bir kere de yavaş yavaş yükselteyim dedim donmaya falan başladı
donma siyah ekran veren ayarlar uygun değil demek ki ayarları düşürün korkmayın sıkıntı yok oc yaparken olur böyle

PSU değiş. 2. elde 2060'ı 5K'ya bile satsan alabileceğin kart yok şuan stoklarda.

Pylon veya MWE bronze. Mümkünse core reactor.
höh 2060 5 k mı oldu

sizin sıcaklık değeriniz kaç oluyor mining yaparken?
benim ekran kartım ısınma sorunlu :( %60 fan hızıyla 60 derece de çalışıyor ama önerim 50 de tutmaya çalışın ses rahatsız ediyorsa 60 derece de fena değil ama üzerine çıkmayın

höh 2060 5 k mı oldu
maalesef oldu :( birde sendeki ROG 5500 e bile gider şu piyasa 6-6.5 k ya ilan koyan var

benim ekran kartım ısınma sorunlu :( %60 fan hızıyla 60 derece de çalışıyor ama önerim 50 de tutmaya çalışın ses rahatsız ediyorsa 60 derece de fena değil ama üzerine çıkmayın

maalesef oldu :(
peki yaptığım ayarlardan sonra 68 derecede çalışıyor desem size :D

maalesef oldu :( birde sendeki ROG 5500 e bile gider şu piyasa 6-6.5 k ya ilan koyan var
satsam alacak bişey yok ama malesef benim için bişey ifade etmiyor fiyatı :) ne üstüne koyablrim ne daha düşüğüne katlanabilirim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,069
Üyeler
187,286
Son üye
AnaksiAli
Geri