- Konu Sahibi Konu Sahibi
Accent blue yada i20 Alınır mı? 120 140 gibi fiyataelegant mı daha full premium mu 1.4d için
Accent blue yada i20 Alınır mı? 120 140 gibi fiyataelegant mı daha full premium mu 1.4d için
i20 yeni modelleri güzel ancak eski modeller hakkında bir bilgim yokelegant mı daha full premium mu 1.4d için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben accent blue sevmiyorum tasarım olarak ama uygun fiyatlı bulabilirseniz ve sizin için uygunsa alabilirsiniz ama piyasa da bana göre alınabilicek en iyi arabalardan biri toyota coralladır
Accent Blue bana boş araba gibi geliyor.Peki accent blue yada i20 Alınır mı?
katılıyorum çok gereksiz pahalı ve boşAccent Blue bana boş araba gibi geliyor.
Bizde İ30 vardı güzel araba ama güvenlik konusunda bi tık yetersiz gibi.
Peki i20 Alınır mı?katılıyorum çok gereksiz pahalı ve boş
kaç kişisiniz yaşlar nedirPeki i20 Alınır mı?
3 kişiyiz annem ablam ben ablam 25 yaşında ben 20kaç kişisiniz yaşlar nedir
i20 küçük bir arabadır rahat olamayabilirsiniz
i20 düşünücek olursanız bence bu iyi gibi https://www.sahibinden.com/ilan/vas...z-ciziksiz-i20-otomatik-vites-897802788/detaykaç kişisiniz yaşlar nedir
i20 küçük bir arabadır rahat olamayabilirsiniz
o zaman alabilirsniiz bence ama benim tavsiyem toyota corolla 1.4d veya güzel bulursanız 1.6 benzinlidir3 kişiyiz annem ablam ben ablam 25 yaşında ben 20
aşırı fazla bilgim yok benden çok daha bilgili kişiler vardır onlardan da tavsiye almanızı öneririm youtube de birçok video mevcuttu oradan daha detraylı bir bilgi alabilirsinizi20 düşünücek olursanız bence bu iyi gibi https://www.sahibinden.com/ilan/vas...z-ciziksiz-i20-otomatik-vites-897802788/detay
benzinli tercih ediyorum ben genelde sebebi ise dizel arabalar genelde 20-30 bin TL civarında daha pahalı oluyor ama benzin ile dizel arasında 70 kuruş gibi bir fark var bunu yıla vurduğunuz da 10 yıl gibi bir süre çıkıyor 20-30 bin tlyi 10 yılda amorti ediyorsunuz
benzinli araba daha iyi gider ve masrafları daha azdır dizele göre
o zaman alabilirsniiz bence ama benim tavsiyem toyota corolla 1.4d veya güzel bulursanız 1.6 benzinlidir
Ya aslında benzinli güzel ama annem fazla yaktığı icin dizel istiyor ben bise diyemiceyimi20 düşünücek olursanız bence bu iyi gibi https://www.sahibinden.com/ilan/vas...z-ciziksiz-i20-otomatik-vites-897802788/detay
benzinli tercih ediyorum ben genelde sebebi ise dizel arabalar genelde 20-30 bin TL civarında daha pahalı oluyor ama benzin ile dizel arasında 70 kuruş gibi bir fark var bunu yıla vurduğunuz da 10 yıl gibi bir süre çıkıyor 20-30 bin tlyi 10 yılda amorti ediyorsunuz
benzinli araba daha iyi gider ve masrafları daha azdır dizele göre
o zaman alabilirsniiz bence ama benim tavsiyem toyota corolla 1.4d veya güzel bulursanız
evet fazla yakar ancak 4-5 yıl önce annenizin düşüncesi doğruydu ama şuan için bence değil dizel ile benzinli arabada ki fiyat farkı yaktığınızdan daha fazla ödemenize maal oluyor 60-70 bin kmler de amorti ediliyorYa aslında benzinli güzel ama annem fazla yaktığı icin dizel istiyor ben bise diyemiceyim
Bende biliyorum benzinli dizel icin daha iyi ama annemin düşüncesini değiştirmek icin biraz daha zorlarsam bu tarımda yine terlik yicemevet fazla yakar ancak 4-5 yıl önce annenizin düşüncesi doğruydu ama şuan için bence değil dizel ile benzinli arabada ki fiyat farkı yaktığınızdan daha fazla ödemenize maal oluyor 60-70 bin kmler de amorti ediliyor
videoyu izleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz bütün hesaplamalar yapılıyor videoda ki kişiler gerçekten bilgili kişilerdir kafadan atma gibi söz konusu değil bütün herşeyi hesaplayarak göstererek yapıyorlar
son karar sizindir dizel alıcaksanız toyota öneririm 1.4d modeli 2012-2013 alabilirseniz iyidir ama arabayı anneniz kullanıcaksa genel olarak bayanlar küçük arabalarda rahat ediyor istanbulda olduğunuzu varsayarak küçük araba istanbul için güzeldir rahat edersiniz çoğunlukla bayanlar da acemi olduğu için park vb konusunda daha rahat edersinizBende biliyorum benzinli dizel icin daha iyi ama annemin düşüncesini değiştirmek icin biraz daha zorlarsam bu tarımda yine terlik yicem
Maksimum 150 bin liraya en iyi araba şahsi fikrim Fiat Egea 1.4 Fire Urban Sedan 2021 yeni kasadır. Şuan sıfır olarak başka alternatif yok denecek kadar az Clio lar bile en boş paketi 153 bin lira olmuş. İkinci el fiyatları şuan gereksiz pahalılar bakmanıza bile gerek yok. O kadar para verip 10 yaşında arabaya binmeye gerek yok sanayide uğraşırsınız.100 bin TL ile 150 bin TL araba önerisi suv yada sedan olsun