100TL'yi geçmeyecek mouse önerisi

Peki genel olarak memnun musunuz? Ben eli büyük bir insanım ele oturuşu nasıl?
kanka elin büyük değilse alma çok büyük bi mouse kanka mouse nin tek sıkıntısı optiği zaten bu fiyata çok iyisini beklememek lazım bence alabilirsin ama o fiyata daha iyisi varsa onu al

kanka elin büyük değilse alma çok büyük bi mouse kanka mouse nin tek sıkıntısı optiği zaten bu fiyata çok iyisini beklememek lazım bence alabilirsin ama o fiyata daha iyisi varsa onu al
Anladım. Yazılımı vesaire mevcut mu acaba hani yazılım üzerinden ışıklandırmasını kontrol edebiliyor muyuz? Öyle bir imkan sunuyor mu? Bu arada elim büyük. Eğer fare de büyükse elime oturacağını düşünüyorum. Terletmesi sorun değil. Şu anki faremde de elim terliyor.

Anladım. Yazılımı vesaire mevcut mu acaba hani yazılım üzerinden ışıklandırmasını kontrol edebiliyor muyuz? Öyle bir imkan sunuyor mu? Bu arada elim büyük. Eğer fare de büyükse elime oturacağını düşünüyorum. Terletmesi sorun değil. Şu anki faremde de elim terliyor.
evet yazılımı mevcut ordan dpı olsun hz olsun renk olsun makro olsun ayarlanabiliyor
https://gamepowerpc.com/software eğer alırsanız burdaki siteden indirin

Saçma sapan mouse önermişler. Bane çöp, X7 çöp. Bane alırsan aldığın gibi iade edersin. ALMA!

Kusan al. PWM3325 kullanıyor ve mis gibi.

Bütçeyi arttırabilirseniz bu: https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...ik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,247246655.html
Arttıramazsanız ilk attığınız Gamenote MS1001 uygun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmzadaki hayal hocam. Pentium kullanıyorum.
bir de 100TL'ye şunu buldum. GamePower Bane iyi midir?
GamePower dan uzak durun hocam.

50 TL bütçe artarsa HP nin güzel vardı

Hocam bence artırıp alın
Bakacağım hocam. Arttırmaya çalışacağım. Arttıramazsam Gamenote 1001 ya da 1002 yi almayı düşünüyorum. Bane için iyi değil dedi birisi içime şüphe düştü.

Bakacağım hocam. Arttırmaya çalışacağım. Arttıramazsam Gamenote 1001 ya da 1002 yi almayı düşünüyorum. Bane için iyi değil dedi birisi içime şüphe düştü.
Al geç.
Bane kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,642
Üyeler
189,890
Son üye
Sorunum Var
Geri