Trabzonspor 2-1 Beşiktaş

Uiyyyyyyy haçen bu nedur da???

Biliyorum, 12 milyon vermiş FB. Verilir mi?
Asla verilmez bence.
Eğer Fenerbahçe seneye UCL giderse değerini 15+ katlatabilir de edeceği maksimum 9'du bence. Bari oynatsın takım. Üstüne Deniz Türüç'ü de verdiler. Deniz Abimi severdim maçtan alınınca hemen sinirleniyordu. Fener 18M kaybetti bu masada.

Uğurcan, Ekuban, Nwakaeme müthişti ya. Uğurcan'ın bu performansı uzun süre unutulmaz. Maçtan önce "Rosier Nwakaeme'yi geçirmez" demiştim ama Nwakaeme geçirdi, hem de çok fena :d. Bayılıyorum klasına ya. ŞU ALLAH'IN CEZASI BAKER'E GELELİM, ben hayatımda bu kadar temposuz, pas verirken duran, koşmayan, adeta yürümeyi bile bilmeyen, ama aynı zamanda bu kadar karizmatik bir oyuncu görmedim. Yeni transfer Bakasetas çok bir şey yapamadı, normaldir. Daha alışacak kendini bulacak, öyle ilk maçtan bir şey anlaşılmaz zaten. Ama emin olduğum bir şey var, Bakasetas bomba gibi geliyor 🔥.

Şans ve uğurcan....

Maç hakkındaki yorumlarınızı alalım.
Trabzon ilk yarı çok iyiydi, ikinci yarı Dorukhan kart yemese bence berabere biterdi maç. Fena saldırdı ikinci yarı beşiktaş.

Uiyyyyyyy haçen bu nedur da???
Arkadaşlar.
17 senedir Trabzon ilindeyim.
Köylerde vs. de çok gezdim.
Bu tarz konuşan insanlar halkın %25 30'luk kısmı.
Lütfen böyle yapmayın, cahil durumuna düsüyorsunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uğurcanın net 7 kurtarışı var demeyelim öyle takır takır kötü maç değildi ama top sevmedi bizi diyelim
Tabi top sanki Eyşan bi onu tutuyor bi bunu

O golde savunma hatası var. Adamların duruşu görmüyor musun? Biri sağda biri solda.
Topu ikisine birde bilardo topu gibi çarpmasını diyorum ben böyle bişi yok yani 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen
Geri