#ElraenÖzürDile Olayı Nedir?

Reaksiyon skoru
36
Beyler sürekli karşıma çıkıyor. Olayıda hiç bilmiyorum. Ne için özür dilemesi gerekiyor. Yanlış yapıtığını da düşünmüyorum o konu hakkında sonuçta Elraen bu. KRALL. Twiterda bi toxic kitle sürekli böyle tag atıyor.

Beyler sürekli karşıma çıkıyor. Olayıda hiç bilmiyorum. Ne için özür dilemesi gerekiyor. Yanlış yapıtığını da düşünmüyorum o konu hakkında sonuçta Elraen bu. KRALL. Twiterda bi toxic kitle sürekli böyle tag atıyor.
Boş adamların boş işleri işte...

Irkçılık mı neymiş galiba

Anladığıma göre Elraenn'in sözlerini editleyerek ırkçılık yapmış gibi göstermişler.

Hayır Elraenn Bts e hepsi birbirine benziyor dediğinden hastang açtılar diye biliyorum ben.
yok knk koreli veya asyalı birine hepsi birbirine benziyo makyajını silse bi tarafıma benzicek diyor (bi taraf = erkeklerin cinsel organı)

Hikayesinde sanırım top model yarışmasına bakarken yayın esnasında bir laf söylemiş ama olayı ben de tam bilmiyorum. Bilen forumdaşlar anlatırsa süper olur :P

Hikayesinde sanırım top model yarışmasına bakarken yayın esnasında bir laf söylemiş ama olayı ben de tam bilmiyorum. Bilen forumdaşlar anlatırsa süper olur :p
İşte o kadına makyajını silse cinsel organıma benzicek gibi bişey demiş.

İşte o kadına makyajını silse cinsel organıma benzicek gibi bişey demiş.
Anladım. Ama Elraenn'i az çok biliyorum. Öyle ırkçılık yapacak tip yok onda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,542
Üyeler
188,950
Son üye
eness555
Geri