Ttnet devamlı kopmalar

YasinKrk0

80+
Reaksiyon skoru
29
İnternetim yaklaşık son 2 haftadır yok denecek kadar kötü devam kesintiler yaşıyorum sizce nasıl çözebilirim.
İnternet hızımında ss ni attım ve hızımı düşürmüşler nasıl arttırabilirim?

Ekler

• IMG_20210201_031056.jpg
    IMG_20210201_031056.jpg
    86.8 KB · Hit: 35
İnternetim yaklaşık son 2 haftadır yok denecek kadar kötü devam kesintiler yaşıyorum sizce nasıl çözebilirim.
Çok kötü.
Normalde almanız gereken hızlar nedir ?

Bunu biz çözemeyiz müşteri hizmetlerini arayıp konuşmanız lazım onların çözmesi lazım.

internet için dns ayarları falan varmış onlara bir bak dene bence

Modem arayüzünden hat değerlerini at

Bende de aynı sorun vardı, 1 hafta her gün gece 2 3 gibi aradım ve sonunda çözüldü. Aynı yolu denemenizi öneririm.

Sürekli rahatsız etmelisiniz Telekom'u. Hatta yakınında ana bayisi varsa mutlaka gidin. Yoksa bu insanlar asla çözüm odaklı yaklaşmıyorlar. Aradığınızda ''modemi resetleyin, kabloları kontrol edin, modemi kasaya yakın bir yere kurmayın, Wi-Fi kullanmayın'' vb zibilyon tane sebep sıralamaları olası. Aynı sorundan muzdariptim (yaklaşık 6 ay) konuşmadığım telekom elemanı kalmadı hatta en son modemin teknik servisine kadar yönlendirdiler. En son sorunumun çözmek için paket arttırma teklifinde bulundular. :) Yapacak bir şey yok diyip paketi 16mbps'den 24e çıkarttık ne hikmetse 8i göremeyen download hızlarımız 22'nin altına inmemeye başladı. Bir nevi sorunumuzu çözmeleri için para verdik dolandırıcı firmaya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,324
Üyeler
187,489
Son üye
Caucasian
Geri