Hp Omen 15 dc1011nt Laptopa hangi monitör almalıyım?

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
2500
Öncelikle herkese merhaba benim bilgisayarım Hp Omen 15 dc 1011nt 60hz bir laptop. GTX1660Tİ İ7 9750h bir donanıma sahip lakin oyunlarda istediğim fpsleri alamıyorum bunun için monştör almaya karar verdim.
Alacağım monitör G sync destekli olsa ben bu özelliği kullanabilir miyim? 1660ti gsync destekliyor mu? desteklese bile bende dp yok mini dp var olur mu?
@Abdullah Hacıgül Abi yardımcı olur musun?

Öncelikle herkese merhaba benim bilgisayarım Hp Omen 15 dc 1011nt 60hz bir laptop. GTX1660Tİ İ7 9750h bir donanıma sahip lakin oyunlarda istediğim fpsleri alamıyorum bunun için monştör almaya karar verdim.
oyunlarda istediğin fps yi alamıyorsan bunun monitör ile ne alakası var? monitör alınca fps artmıyacak haberin olsun.
Alacağım monitör G sync destekli olsa ben bu özelliği kullanabilir miyim? 1660ti gsync destekliyor mu? desteklese bile bende dp yok mini dp var olur mu?
1660 ti g sync destekliyor. dp kablosu şart.

2500tl ni boşa harcama bence. hangi oyunlarda istediğin fpsyi alamıyorsun ki?

oyunlarda istediğin fps yi alamıyorsan bunun monitör ile ne alakası var? monitör alınca fps artmıyacak haberin olsun.

2500tl ni boşa harcama bence. hangi oyunlarda istediğin fpsyi alamıyor

2500tl ni boşa harcama bence. hangi oyunlarda istediğin fpsyi alamıyorsun ki?
Benim monitör 60hz olduğundan dolayı max 60fps alıyorum. Ama ben bilgisayarımın daha fazla fps verdiğini biliyorum bunun için bir monitör tavsiyesi istiyorum.
Ancak bende display port yok mini display port var dönüştürücü kullanırsam alacağım monitöre aktarımda fps düşmesi yaşar mıyım?
Ve alabileceğim en iyi F/P ne olabilir önerebilir misin?
''Teşekkür ederim ilgilendiğin için''
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ancak bende display port yok mini display port var dönüştürücü kullanırsam alacağım monitöre aktarımda fps düşmesi yaşar mıyım?
Alacağım monitörde Minimum ve Maximum hz değeri ne olmalı

2500tl bütçe de en f/p ne olur sorusunun cevabı oyuna göre değişir olacak. fps oyunları oynadığını var sayarak şunu öneririm;

ya da ;

Alacağım monitörde Minimum ve Maximum hz değeri ne olmalı
o sana da bağlı.

sen genelde hangi oyunları oynuyorsun?

csgo, valorant, Gta5 online, The witcher 3 falan filan çok yok aslında ama Almışken iyi bir monitör alayım diye düşündüm. Bu forumdaki herkesin bilgisi oldukça fazla bir danışayım dedim.

2500tl bütçe de en f/p ne olur sorusunun cevabı oyuna göre değişir olacak. fps oyunları oynadığını var sayarak şunu öneririm;

Ghosting sorunu var.

csgo, valorant, Gta5 online, The witcher 3 falan filan çok yok aslında ama Almışken iyi bir monitör alayım diye düşündüm. Bu forumdaki herkesin bilgisi oldukça fazla bir danışayım dedim.
Birde ilerleyen zamanlarda dolar daha fazla düşerse monitörler de indirime girebilir doların bugübkü tavrına bakılacak olunursa biraz beklemek daha hayırlı olur gibi

Birde ilerleyen zamanlarda dolar daha fazla düşerse monitörler de indirime girebilir doların bugübkü tavrına bakılacak olunursa biraz beklemek daha hayırlı olur gibi
Mümkünse 27 inç önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,303
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri