Neden Minining İşine Girmemeliyiz?

2-3 yıl mining yapsam o karttan 3-4 tane daha alırım zaten sıkıntı yok.
2-3 Yıl yapamazsın işte sorun orada, bu VRAM içindeki hatlar aşırı yüksek ısıya dayanıklı değil, sen hayatında kaç kere Affrit, cash, TT_memery, one color arızası gördün ki? En fazla 7-8 ay iş görür sonrasında sorun çıkarabilir elinde 10 kart mevcut ise 1 tanesi komple gider 3-4 tanesi bu arızaları verir ve geriye kalanlar 2-3 ay ömrü kalır belki bozulur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

seviyorum bu işi
Elinde kart var, sana yapma demiyorum bende olsa bende yaparım.

Buglu bir atasözü der ki; Mantıklı bir şey ki herkes yapıyor...

10 aya amorte ediyor zaten. garanti süreci 2 yıl desek 2 yılda kartı 2-2,5 kere amorte ediyorsun zaten. Ayrıca mod+UV+OC ile rx580 8 GB rahat 33Mhs seviyelerine çıkıyor ki ayda 5 kart 1200Tl getirmez.
Maalsef garanti bunu kabul etmiyor.

seviyorum bu işi
kıskandım :D
1612373307307.png

Yanlış Bilgilendirme
rx 580 lerle mining yapılamaz. Eğer yanabilecek olan parçaların yerine yenisini alabilecek kadar paran yoksa girmemelisin. Bütün parayı basıp girilecek bir iş değil.

rx 580 lerle mining yapılamaz. Eğer yanabilecek olan parçaların yerine yenisini alabilecek kadar paran yoksa girmemelisin. Bütün parayı basıp girilecek bir iş değil.
rx 580 ile neden mining yapılmıyor?

Mining dalgası çok ilginç aga ya.

10 aya amorte ediyor zaten. garanti süreci 2 yıl desek 2 yılda kartı 2-2,5 kere amorte ediyorsun zaten. Ayrıca mod+UV+OC ile rx580 8 GB rahat 33Mhs seviyelerine çıkıyor ki ayda 5 kart 1200Tl getirmez.
bazı yerler de mining yapılan kartlar garanti dışıdır diyor

Geri