MSI Afterburner Hatası?

Hocam öyle yapınca da kasadaki fan hızı düşüyor
Fanları kontrolcuye yada anakarta bagliysa yazilim uzerinden hizini ayarlamaz mısınız ?.Anakartın programı vardır. Siz biosu oynayinca tüm kontroller bios a geçiyor. Windows herhangi bir müdahalede bulunamıyor. Ya A yada B olmadı mail atın ingilizce arastirin.

Fanları kontrolcuye yada anakarta bagliysa yazilim uzerinden hizini ayarlamaz mısınız ?.Anakartın programı vardır. Siz biosu oynayinca tüm kontroller bios a geçiyor. Windows herhangi bir müdahalede bulunamıyor. Ya A yada B olmadı mail atın ingilizce arastirin.
Hocam anakartın programı var mı yok mu bilemiyorum ki nereden bakabilirim?

anakartın markasını ve modelini google üzerinden yazarak bulabilirsiniz
Hocam bakıyorum da bulamıyorum maalesef acaba siz de vaktiniz olduğunda bakar mısınız anakartım Gigabyte b450m s2h

hocam uyumluluk ayarlarından "Enable low level IO Driver" ı devre dışı bırak daha sonra programı kapa aç düzeliyor

Merhaba sevgili dostlarım,
Bugün PC ye format attım az önce BİOS üzerinden kasa fan hızını bir tık arttırdım ve PC yi açtığımda MSI afterburner sapıttı hiçbir değeri göstermemeye başladı acaba sebebi nedir?
((NOT!!)):: BİOS tan fan hızına ellemediğim süreçte gayet iyi çalışıyordu ama bu seferde fan hızı düşük olduğu için hava sirkülasyonu kötüleşiyordu ve doğal olarak sistem bir tık ısınıyordu
Valorant varmı pc de ?

hocam uyumluluk ayarlarından "Enable low level IO Driver" ı devre dışı bırak daha sonra programı kapa aç düzeliyor
hemen deniyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede var aynı sorunu dün yaşadım o valorantın anti cheat zımbırtısını kapat ve tekrar gir msı after burnera şaşıracaksın
vanguard yüzünden mi oluyor acaba hocam

hemen deniyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vanguard yüzünden mi oluyor acaba hocam
Aynen onun yüzünden ekran kartını bile algılamıyor afterburner

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,765
Üyeler
187,978