Ventus XS serisi

theerenyz

80+
Reaksiyon skoru
49
İyi forumlar,
MSI GeForce RTX 2060 Ventus XS 6G ekran kartı sizce nasıl. Diğer rtx modellerine göre daha az mı performans sunuyor? Çok ucuz olması dikkatimi çekti almayı düşünüyorum. Nasıl buluyorsunuz bu kartı eksileri neler? Bunun gibi kartlar önerebilir misiniz rica etsem ?

İyi forumlar,
MSI GeForce RTX 2060 Ventus XS 6G ekran kartı sizce nasıl. Diğer rtx modellerine göre daha az mı performans sunuyor? Çok ucuz olması dikkatimi çekti almayı düşünüyorum. Nasıl buluyorsunuz bu kartı eksileri neler? Bunun gibi kartlar önerebilir misiniz rica etsem ?

Isınıyo. İyi kasa havalandırması lazım.

İyi forumlar,

3000 TL Fiyatı bana normal gibi geldi

İyi forumlar,

Normal koşullarda ucuz olan mallarda illaki bir şey vardır soğutma sisteminde parça kalitesinde .

Fiyat normal sadece gaming z modelleri pahalı diye size öyle gelmiş ventuslarin sıkıntısı yok
Pahalı olmasının sebepi de soğutma bloğunun daha iyi ve azcık mhz hızı fazla olmasından dolayı olmasın dostum.

ben kullanıyorum bosta 25 derece gta 5 de 40 olmuyor sen dusun saglam gpu benım kasa mb511 7 fanlı ondanda olabılır fıyatına gore ıyı bence ben aldım 2700 e felan sımdı incehsapta 2800 civarı

Bence alınır çünkü ben baya araştırmıştım bu ekran kartını ısınması falan kasadan kasaya değişir kendiliginden bir sıkıntısı olmadığıni varsayıyorum şöylede bir benchmark test bırakıyorum.
(bi üst versiyon super oc aldım)

İyi bir soğutma sistemi kurduktan sonra bir sıkıntı yaşamazsın kankam :)

Bence alınır çünkü ben baya araştırmıştım bu ekran kartını ısınması falan kasadan kasaya değişir kendiliginden bir sıkıntısı olmadığıni varsayıyorum şöylede bir benchmark test bırakıyorum.
(bi üst versiyon super oc aldım)
Hava akışı iyi kasa alınır sorun da olmaz mb511 tercih ediyorum.

Gaming serilerine göre az bir fps farkı olabilir ama bence rahatsız etmez. Msi marka bir ürün rahatlıkla alabilirsiniz. Hava sirkülasyonunu düzgün ayarlarsanız çok rahat kullanabilirsiniz.

Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim, bir sorum daha olacak.
Bu kasayı kullanıyorum, hatırlayan varsa bu V2.5 in kasası. Sizce bu kasaya ek soğutma gerekir mi? bu kasada serin çalışır mı? Not: Bu kasanın üstünde fan takacak yer yok.

Ek soğutmaya gerek varsa ne önerirsiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,527
Üyeler
197,215
Son üye
Güney dt
Geri