Ailem internetten bilgisayar almama izin vermiyor

ttmdvrk

80+
Reaksiyon skoru
73
Olayı özet geçeyim 3500 lira bütçem vardı abim askere gitti aileme internetten pc istediğimi söyledim annem karşı çıktı düzgün geleceğini nerden biliyon dedi babamda ben internetten bilgisayar almam dedi bende güvenilir dememe rağmen inanmadılar az önce abim aradı annem abime söyledi kardeşin internetten bilgisayar almak istiyo ama ben güvenemedim dedi abimde ''internetten sıkıntı'' dedi ve kendi işyerindeki patronunun numarasını istedi o patronunun tanıdığı varmış sanırım ona toplattırıcaz ne yapabilirim yardım edin

Geçmiş olsun şimdiden bu zamanda toplamak ayrı bı sıkıntı zaten ben fiyat farkıyla kandırmştm 6k fiyata daha kötüsü geliyorlar felan dedim en son al dedi

Geçmiş olsun
Ailenin tavrından kazıklanacagin belli oluyor ısrar etsen kabul etmezler
Ama şunu demelisin ya internetten alırız ya da almayız
Ne olur almamış olursunuz ama kazık yememiş olursunuz.

Olayı özet geçeyim 3500 lira bütçem vardı abim askere gitti aileme internetten pc istediğimi söyledim annem karşı çıktı düzgün geleceğini nerden biliyon dedi babamda ben internetten bilgisayar almam dedi bende güvenilir dememe rağmen inanmadılar az önce abim aradı annem abime söyledi kardeşin internetten bilgisayar almak istiyo ama ben güvenemedim dedi abimde ''internetten sıkıntı'' dedi ve kendi işyerindeki patronunun numarasını istedi o patronunun tanıdığı varmış sanırım ona toplattırıcaz ne yapabilirim yardım edin
Ama Şubat sonu Mart başını bekleyebilirsin stoklar yenilenecektir ve fiyatlar düşecektir.

Geçmiş olsun
Ailenin tavrından kazıklanacagin belli oluyor ısrar etsen kabul etmezler
Ama şunu demelisin ya internetten alırız ya da almayız
Ne olur almamış olursunuz ama kazık yememiş olursunuz.
abim benden yaşça büyük ve oda pc almamızı söylüyor yapacak bir şey yok

abim benden yaşça büyük ve oda pc almamızı söylüyor yapacak bir şey yok
O zaman bir bardak soğuk su iç dostum ailede sözün geçmez yüksek ihtimal abinde olduğu için söylesen anlamazlar
Tekrardan geçmiş olsun.

abinin patronu ne iş yapıyor? kendi IT işlerini yaptırdığı adamlara toplatacaksa sonuç kötü olmayabilir.

abinin patronu ne iş yapıyor? kendi IT işlerini yaptırdığı adamlara toplatacaksa sonuç kötü olmayabilir.
abimin patronu hem akrabamız oluyor onlar gümüşçüde çalışıyor kolye tamir falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,929
Üyeler
187,591
Son üye
ADİGE-60
Geri