Kaan Lothbrok
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 773
Sadece içine Windows ve Spotify gibi uygulamarı kurucam. Ne önerirsiniz?
bütçenizi artırın o fiyata 120gb ssd gelir 60 tl daha verip 240gblık patriot ssd alabilirsnizSadece içine Windows ve Spotify gibi uygulamarı kurucam. Ne önerirsiniz?
Patriot Burst daha iyi değilmi?
yani ikiside kronik sorunu olmayan ürünler ben 3 yıl garantili ve birebir değişim olduğu için bunu attım fark etmez okuma yazmalarda bi fark yok öyle. JD de iyidir.Patriot Burst daha iyi değilmi?
Sadece içine Windows ve Spotify gibi uygulamarı kurucam. Ne önerirsiniz?
yani ikiside kronik sorunu olmayan ürünler ben 3 yıl garantili ve birebir değişim olduğu için bunu attım fark etmez okuma yazmalarda bi fark yok öyle. JD de iyidir.
forum.donanimarsivi.com
kronik sorunu olduğunu ben pek duymadım, birebir değişim garantisi olan bir üründe bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Sorun her üründe olabilir samsung ta alsan sorunlu cıkarsa cıkar. Bunda da cıkarsa birebir değiştirirsin. Tabi illa al diye atmadım patriotta alabilirsin.50Tl artırırsan https://www.hepsiburada.com/patriot...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.77.6![]()
Patriot Patrıot Patrıot Burst Pbu120gs25ssdr 120gb Sata 3.0 (6 Gb/s) 560-540mb/s 7mm 2.5" Flash Ssd Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Patriot Patrıot Patrıot Burst Pbu120gs25ssdr 120gb Sata 3.0 (6 Gb/s) 560-540mb/s 7mm 2.5" Flash Ssd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
James Donkey 240gb ssd alınır mi?
Harddiskim bozuldu ssd almak istiyorum fiyati uygun James Donkey Ssd si F/P olarak iyi mi bir kullananlar memnun mu?forum.donanimarsivi.com
??yani ikiside kronik sorunu olmayan ürünler ben 3 yıl garantili ve birebir değişim olduğu için bunu attım fark etmez okuma yazmalarda bi fark yok öyle. JD de iyidir.
forum.donanimarsivi.com
kardeşim sen 200 TL'ye m2 gördün mü hiçm2 ssd mi sata mı?
Kronik sorunlu lütfen eşşek markasından ürün önermeyin.