Öneri işlemci yardımı

Reaksiyon skoru
1
merhabalar öncelikle Amd Athlon(tm) II x2 270 processor işlemci kullanıyorum fakat son zamanlarda amd ayarlarında minimum standartları karşlılamıyor hatası veriyor ve oyunlarda düşük performans alıyorum
Anakartımda am3+ soket kullanılıyor düzeltme yolu varmı veya uygun fiyata am3+ hangi işlemci kullanabilirim!

merhabalar öncelikle AMD Athlon(tm) II x2 270 processor işlemci kullanıyorum fakat son zamanlarda AMD ayarlarında minimum standartları karşlılamıyor hatası veriyor ve oyunlarda düşük performans alıyorum
Anakartımda am3+ soket kullanılıyor düzeltme yolu varmı veya uygun fiyata am3+ hangi işlemci kullanabilirim!
Sistemin oyunların min. sistem gereksinimlerinden düşük kalıyor dostum. Ama bu yalnızca işlemcin ile alakalı bir durum değil. Belli ki bileşenlerin eski. İşlemci değişsen bile pek bir performans farkın olmaz. Her şeyin değişmesi lazım. Bütçe bulduğunda yeni bir sistem toplamanı tavsiye ederim. Seninkinin ömrü dolmuş.

Sistemin oyunların min. sistem gereksinimlerinden düşük kalıyor dostum. Ama bu yalnızca işlemcin ile alakalı bir durum değil. Belli ki bileşenlerin eski. İşlemci değişsen bile pek bir performans farkın olmaz. Her şeyin değişmesi lazım. Bütçe bulduğunda yeni bir sistem toplamanı tavsiye ederim. Seninkinin ömrü dolmuş.
sistemi söylesem en azından biraz olsa hangi parçalar update gerekli söylermisin
Asus M5A78L-M LX3
Amd Radeon R7 240
G.skill 8gb ddr3 2400 mhz

sistemi söylesem en azından biraz olsa hangi parçalar update gerekli söylermisin
Asus M5A78L-M LX3
AMD Radeon R7 240
G.skill 8gb ddr3 2400 mhz
Hepsi upgrade gerekli dostum. Bu sistem çok eski. Bütün parçalar upgrade istiyor. Birini yükseltip diğerini yükseltmesen olmaz. Tabi haliyle yeni sistem almak çok daha mantıklı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,203,094
Üyeler
191,277
Son üye
alibarut
Geri