Herkes internet sağlayıcısını söylesin

Reaksiyon skoru
100
Herkes bilgisayar internet sağlayacısını söylesin Örnek:Vadafone,Turkcell,Türk Telekom,Türknet vb.

Türktelekom (Memnun değilim 1 ay sonra türknet'e geçmeyi düşünüyorum) normalde 16 MBPS internetti ama sürekli kesiliyor diye 8 mbps'e düşürdüler şimdide oyun oynarken lag oluyor yetmiyor sonuçta wifi olduğu için başkalarıda girince oyun keyfi diye bir şey kalmıyor

TTNET. Taahhüt bitince Turknet ve NetSpeed' i deniyeceğim. Hangisi daha iyi hizmet sağlar ise ona geçicem.

Türk Telekom

Türktelekom (Memnun değilim 1 ay sonra türknet'e geçmeyi düşünüyorum) normalde 16 MBPS internetti ama sürekli kesiliyor diye 8 mbps'e düşürdüler şimdide oyun oynarken lag oluyor yetmiyor sonuçta wifi olduğu için başkalarıda girince oyun keyfi diye bir şey kalmıyor
nekadar ödüyor sunuz internete

TT

ÖNEMLİ OLAN ALTYAPI ne olursa olsun internet kalitesini , hızını altyapı belirler . Altyapı yoksa hiçbir internet sağlayıcısı size kaliteli hizmet veremez . Malesef ülkemizde altyapı çalışmalarını tekelleşmiş firma TürkTelekom yapıyor daha doğrusu yapmıyor diyebiliriz . Nasıl olsa tek firma olduğundan dolayı altyapı çalışması yapmasada kaymağı yalıyor .Türktelekom bütün ipleri eline aldığından google vesayre yabancı şirketlerin çalışma yapmasını önlüyor . Ne kadar verdiğinizi söylerken tahutname ımzaladınız mı ? ımzaladıysanız kaç yıllık ? bunlarıda belirtin lütfen . 1 YILLLIK TAHUTNAME 65 lıra 16 megabıt hız vodafone fıber net vdsl şuan yoğun olduğundan dolayı 10 megabit alıyorum , max 15 gördüm . Toki konutlarından yaşıyorum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,965
Üyeler
192,844
Son üye
Quelodys
Geri