Nvidia Dsr 2k dan 4k yapma

Koala_man

80+
Reaksiyon skoru
81
2K 144 HZ de 4k yapmak için kullansam gerçek 4k gibi olur mu . abdullah abi bir videosunda yapmıştı. herhangi bir sorun çıkaermaz değil mi. rtx 3080 in var ama 2k da oynuyorum DSR açarsam gerçek 4k gibi olur mu ?

2K 144 HZ de 4k yapmak için kullansam gerçek 4k gibi olur mu . abdullah abi bir videosunda yapmıştı. herhangi bir sorun çıkaermaz değil mi. rtx 3080 in var ama 2k da oynuyorum DSR açarsam gerçek 4k gibi olur mu ?
4k görüntü olmaz darboğaz yapıyorsa alabilirsin 4k'ya ama 2k yapmaz 4k görüntü göremezsin

ryzen 7 5800x var 4k da gerçeğe yakın bir deneyim alır mıyım ?
hayır alamazsın monitörün 2k piksel yoğunluğu o kadar arttıramazsın yani o yüzden bence yapmana gerek yok DSR daha çok mesela 3080 var 1080p montör var 2k'ya 4k'ya çekmek için vs. bildiğim kadarıyla

Küçük monitörlerde yazı nerdeyse okunmayacak şekle geliyor. Yine de deneyebilirsiniz 4K DSR. Ölçeğini daha net bir görüntü için 100% yapmayı unutmayın. Native 4K gibi net bir görüntü elde edemezsiniz.

hayır alamazsın monitörün 2k piksel yoğunluğu o kadar arttıramazsın yani o yüzden bence yapmana gerek yok DSR daha çok mesela 3080 var 1080p montör var 2k'ya 4k'ya çekmek için vs. bildiğim kadarıyla
peki hocam sizce 3080 için 4k60hz monitör mü yoksa 2k165hz ips monitör mü ?
Gerçek 4K kadar kaliteli olmaz. Sıkıntı da çıkarmaz. Deneyip görebilirsiniz.

peki hocam sizce 3080 için 4k60hz monitör mü yoksa 2k165hz ips monitör mü ?
ne tür oyunlar oynuyorsun 60hz almanı önermem açıkcası ben zaten daha önce düzenli 4k kullanmadıysan aramazsın ben olsam 2k olanı alırdım

Değişir. Story modlu oyunlarda vakit harcayacaksam 4K@60Hz bir monitör alır keyfime bakardım. Eğer çok tryhard e-spor oyunlarında vakit geçireceksem 2K@165Hz monitör seçer yoluma bakardım. Şahsi fikrim 4K daha mantıklı o sistem için.

Değişir. Story modlu oyunlarda vakit harcayacaksam 4K@60Hz bir monitör alır keyfime bakardım. Eğer çok tryhard e-spor oyunlarında vakit geçireceksem 2K@165Hz monitör seçer yoluma bakardım. Şahsi fikrim 4K daha mantıklı o sistem için.
hocam ama en azında 144hz olsun istiyorumda fiyatlar malum ........

Geri