4k görüntü olmaz darboğaz yapıyorsa alabilirsin 4k'ya ama 2k yapmaz 4k görüntü göremezsin2K 144 HZ de 4k yapmak için kullansam gerçek 4k gibi olur mu . abdullah abi bir videosunda yapmıştı. herhangi bir sorun çıkaermaz değil mi. rtx 3080 in var ama 2k da oynuyorum DSR açarsam gerçek 4k gibi olur mu ?
4k görüntü olmaz darboğaz yapıyorsa alabilirsin 4k'ya ama 2k yapmaz 4k görüntü göremezsin
4k görüntü olmaz darboğaz yapıyorsa alabilirsin 4k'ya ama 2k yapmaz 4k görüntü göremezsin
ryzen 7 5800x var 4k da gerçeğe yakın bir deneyim alır mıyım ?Gerçek 4K kadar kaliteli olmaz. Sıkıntı da çıkarmaz. Deneyip görebilirsiniz.
hayır alamazsın monitörün 2k piksel yoğunluğu o kadar arttıramazsın yani o yüzden bence yapmana gerek yok DSR daha çok mesela 3080 var 1080p montör var 2k'ya 4k'ya çekmek için vs. bildiğim kadarıylaryzen 7 5800x var 4k da gerçeğe yakın bir deneyim alır mıyım ?
peki hocam sizce 3080 için 4k60hz monitör mü yoksa 2k165hz ips monitör mü ?hayır alamazsın monitörün 2k piksel yoğunluğu o kadar arttıramazsın yani o yüzden bence yapmana gerek yok DSR daha çok mesela 3080 var 1080p montör var 2k'ya 4k'ya çekmek için vs. bildiğim kadarıyla
Gerçek 4K kadar kaliteli olmaz. Sıkıntı da çıkarmaz. Deneyip görebilirsiniz.
Gerçek 4K olmamasının yanı sıra bulanık ve göze batan bir görüntü de yaratabilir.Gerçek 4K kadar kaliteli olmaz. Sıkıntı da çıkarmaz. Deneyip görebilirsiniz.
ne tür oyunlar oynuyorsun 60hz almanı önermem açıkcası ben zaten daha önce düzenli 4k kullanmadıysan aramazsın ben olsam 2k olanı alırdımpeki hocam sizce 3080 için 4k60hz monitör mü yoksa 2k165hz ips monitör mü ?
hocam ama en azında 144hz olsun istiyorumda fiyatlar malum ........Değişir. Story modlu oyunlarda vakit harcayacaksam 4K@60Hz bir monitör alır keyfime bakardım. Eğer çok tryhard e-spor oyunlarında vakit geçireceksem 2K@165Hz monitör seçer yoluma bakardım. Şahsi fikrim 4K daha mantıklı o sistem için.
Eğer öyle bir isteğiniz var ise tabii ki 2K sistemi seçebilirsiniz. Ben ağırlıklı olarak hikaye modlu oyunlar oynadığım için 144 Hz pek ihtiyacımı görmüyor. O yüzden şahsi fikrimi söyledim.hocam ama en azında 144hz olsun istiyorumda fiyatlar malum ........