peki benim attığımdan ne farkı var bunlarınPhilps spk 8614 , Dark avenger , Gamenote
Daha sayayım mı
Sizin attığınızdan malzeme kalitesi ergonomi vs olarak daha iyi. Tasarımları şık. Oyun için uygunpeki benim attığımdan ne farkı var bunların
Dip dibe değil fotoğrafta öyle gözüküyor normalde böyletuşlar niye öyle birbirine dip dibe gibi duruyor dark avenger’da?
Philps spk 8614 , Dark avenger , Gamenote
Daha sayayım mı
Satıcıyla alakalı sıkıntı
bende bu klavyeyi alacaktım ama herkes tuş siliniyor yazmış bende rampage aldım o yüzdenSatıcıyla alakalı sıkıntı
memnunumbende bu klavyeyi alacaktım ama herkes tuş siliniyor yazmış bende rampage aldım o yüzden
İsterseniz konu açın. O zaman hangisinin daha iyi olduğunu daha iyi anlarsınız.bende bu klavyeyi alacaktım ama herkes tuş siliniyor yazmış bende rampage aldım o yüzden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
memnunum
415 kişinin sadece 11i 1 yıldız vermiş. Gittigidiyorla alakalı bir sıkıntı olabilirbende bu klavyeyi alacaktım ama herkes tuş siliniyor yazmış bende rampage aldım o yüzden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
memnunum
Bu bütçede Gamepower almayın.Gamepower Ogre, Warlock? Bunlar nasıl
İlla şimdi alıcam derseniz,
Red switch önerim ;
Blue switch önerim ;![]()
Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İncelemesi ;![]()
Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İnceleme - Redragon Dark Avenger RGB Klavye İncelemesi
Selamlar, baştan şunu söyleyeyim bu bütçede (250-300TL) ki en iyi blue switch mekanik klavye diyebilirim. Işık modları (fotoğraflar kalitesiz olabilir kusura bakmayın), tuş hissiyatı, sesi vb. özelliklerinden bahsedeyim biraz da; (sorunuz varsa yazabilirsiniz) Boyutu, görünüşü ; 357.4 x 156.5...forum.donanimarsivi.com
@zbabomen @epica59GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Hocam red switch ;momentumu beğendim, kırmızı switch demişsin ama sitede mavi yazıyor
Ürün kapanmış red switch olanıHocam red switch ;
İncelemesi ;![]()
Philips Klavye Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
Philips Klavye fiyatları ve klavye çeşitleri en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Bilgisayar ve tabletlerinizle kullanabileceğiniz klavye modelleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
@Naci