- Konu Sahibi Konu Sahibi
Psularin nesi var kibirde psu lar çok güven vermedi gamegaraj olursa daha iyi psu yla toplayabilirim
Psularin nesi var kibirde psu lar çok güven vermedi gamegaraj olursa daha iyi psu yla toplayabilirim
msi, ventudsla kalite olarak farkları yok gaming fakllan olsa anlarımItopyadan vs baktim asus 1650 superli sistemler var hic asus ya da msi 1660 li bi sistem goremedim bende ileriye donuk olmasini istedigim icjn 6gb ekran ksrtli istiyorum baktigimdada tek ventus vardi onu sectim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Game garaji bilmiyorum ya ekran kart markalari bi tik korkuttu msi ya da asus almak istiyorum
sharkoon psu çok kaliteli değil aynı şekilde diğeridePsularin nesi var ki
Peki ya sinerji nasil ordada guzel sistemler var gibimsi, ventudsla kalite olarak farkları yok gaming fakllan olsa anlarım
Şu ana göre belki ama alınmaz o paraya daha iyileri toplanır stıok zamanıArgon X – MoleculePC
moleculepc.com
Lityum V1 – MoleculePC
moleculepc.com
Ikisinden birini almayi dusunuyorum sizce bu piyasada guzel mi alinir mi?
Stock gelene kadar vaktim olmiyabilirŞu ana göre belki ama alınmaz o paraya daha iyileri toplanır stıok zamanı
Kasaları genelde iyi hangi sistem ?Peki ya sinerji nasil ordada guzel sistemler var gibi
Suanlik bi karar veremedim orta butceli sistemleri olabilir. ilerdede yetebilcek bi sistem istiyorum vsrsa atar misinKasaları genelde iyi hangi sistem ?
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-warmachine-ryzen-3-3300x-8gb-256gb-ssd-gtx1650-super-p-35887Kasaları genelde iyi hangi sistem ?
a320 kötü biraz çıkarsanız gamegarajda 1660s i3 10100f varSuanlik bi karar veremedim orta butceli sistemleri olabilir. ilerdede yetebilcek bi sistem istiyorum vsrsa atar misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-warmachine-ryzen-3-3300x-8gb-256gb-ssd-gtx1650-super-p-35887
Bu nasil dis kasayi corsair yapsam diger parcalar guzsl gibi
Olabilir fakat biraz arastirdimda stoklar gelcek gibi geldiginde 5 6 bine daha iyisi toplanabilir mi o zamanlarda sistem bulabilir miyima320 kötü biraz çıkarsanız gamegarajda 1660s i3 10100f var
Asus prime B450M A-IIa320 kötü biraz çıkarsanız gamegarajda 1660s i3 10100f var