Milleni mi speednet mi

Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlarımın tavsiyesi ve buradakilerin tavsiyesi üzerine mileni (35/6) yada speednet(75/8) almaya karar verdim sizce hangisi daha sorunsuzdur hangisinin müşteri hizmetleri daha iyidir kısacası hangisini bağlatmamı önerirsiniz (ikiside fiber olacak)

Milleni ve speednet arasında o kadar paket farkı olmamalı, nasıl oldu öyle?

Millenicom öneririm. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz.

Arkadaşlarımın tavsiyesi ve buradakilerin tavsiyesi üzerine mileni (35/6) yada speednet(75/8) almaya karar verdim sizce hangisi daha sorunsuzdur hangisinin müşteri hizmetleri daha iyidir kısacası hangisini bağlatmamı önerirsiniz (ikiside fiber olacak)
Milleni ama hız farkından ötürü speednet
Nasıl O kadar fark oluyor ?

Millenicom öneririm. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
Siz kaçlık paket kullanıyorsunuz ve ne kadar hız alıyorsunuz ,müşteri hizmetleri iyi mi bide yoğunluk olan saatlerde (19-23) Çok yavaşlama veya kopmalar yaşanıyor mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Milleni ama hız farkından ötürü speednet
Nasıl O kadar fark oluyor ?
Farklı paketlerden dolayı milleni 100 MB destekliyor ama 100 MB internetin fiyatı pahalı olduğu için bu paketle kıyasladım

Siz kaçlık paket kullanıyorsunuz ve ne kadar hız alıyorsunuz ,müşteri hizmetleri iyi mi bide yoğunluk olan saatlerde (19-23) Çok yavaşlama veya kopmalar yaşanıyor mu

Farklı paketlerden dolayı milleni 100 MB destekliyor ama 100 MB internetin fiyatı pahalı olduğu için bu paketle kıyasladım
35/6 mbpslik olanı kullanıyorum hız testinde 32/5.8 alıyorum. Müşteri hizmetleri gayet iyi. Hiç kopma ve yavaşlama yaşamadım.

Netspeed rehberim var ben öneririm

Netspeed rehberim var ben öneririm
Reis önerdiğin modemi gördüm de 350 TL şuan benim için çok pahalı markanın kendi verdiği modem yeterli olurmu ki

Evet, başvururken müşteri temsilcisine iletmeniz gerekli.
Siz markanın verdiği modemi mi kullanıyorsunuz nasıl yeterli mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,787
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri