Ekran kartı düşük bir sistem alıp ekran kartı gelince yukseltmek

Punjamin

80+
Reaksiyon skoru
89
Arkadaşlar rtx 2060 sitem alcaktim 7k ya ama sistem yok bildiğimiz gibi bende gamegarajdan baktım hani işlemci falan normal ekran kartı düşük bir şey alsam(1650 v.b) daha ekran kartı gelene kadar onunla idare edip sonra onu satıp ekran kartı alsam nasıl olur.zarar edermiyim edersem ne kadar ederim.mantikli bulursanız bakicam yada sizde önerebilir misiniz tşk ederim herkese🙏🙏

İkinci el olark Rx 570 alıp stoklar gelince satabilirsin.
Sıfır almanı önermiyorum

Pandemi nedeni ile arz talep dengesinin bozulmasından ötürü firmalar ürün yetiştiremiyor, yetmezmiş gibi mining'in tekrar popüler olması orta ve üst seviye ekran kartlarına olan talebide arttırdı. Piyasada sadece süperler kaldı. Öte yandan acil değilse ve bütçe olacaksa 3060 beklenebilir. Fakat 1650 idareten alınabilir. İkinci el piyasası sıfır fiyatlara yakın aldığın fiyata hatta üstüne satabilirsin ilerde şayet o zaman gelince ülke ekonomisi ne halde olur bilemeyiz. Sonuç olarak şahsi fikrim niyet ve bütçe varsa piyasada alınabilecek en uygun sistem alınıp keyfi çıkarılmalı bekleme işine girişilince ardı arkası kesilmiyor çünkü saygılarımla...

Pandemi nedeni ile arz talep dengesinin bozulmasından ötürü firmalar ürün yetiştiremiyor, yetmezmiş gibi mining'in tekrar popüler olması orta ve üst seviye ekran kartlarına olan talebide arttırdı. Piyasada sadece süperler kaldı. Öte yandan acil değilse ve bütçe olacaksa 3060 beklenebilir. Fakat 1650 idareten alınabilir. İkinci el piyasası sıfır fiyatlara yakın aldığın fiyata hatta üstüne satabilirsin ilerde şayet o zaman gelince ülke ekonomisi ne halde olur bilemeyiz. Sonuç olarak şahsi fikrim niyet ve bütçe varsa piyasada alınabilecek en uygun sistem alınıp keyfi çıkarılmalı bekleme işine girişilince ardı arkası kesilmiyor çünkü saygılarımla...

Bu nasıl 200 TL daha ucuza rx570 power color var

Ekler

• Screenshot_2021-02-16-17-46-04-103_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-02-16-17-46-04-103_com.android.chrome.jpg
    305.4 KB · Hit: 39
Emin olmamakla birlikte son baktığımda parça parça kendin toplamak hazır sistemlere göre daha avantajlı idi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri